Adverteren op IdealBody.nl

Op IdealBody.nl vinden zorgconsumenten uitgebreide en onafhankelijke informatie over plastische, cosmetische en alternatieve ingrepen. Aan de hand van objectieve informatie kunnen onze bezoekers beslissen óf ze een ingreep willen ondergaan, welke ingreep het meest geschikt is, en waar ze de ingreep het beste kunnen ondergaan.

Door een advertentie te plaatsen op IdealBody.nl kunt u deze potentiële klanten bereiken op het kritische moment waarop zij deze besluiten nemen.

Het groeiende belang van online marketing

Nederlanders besteden steeds meer tijd ‘online’. Ze zoeken informatie, maar maken ook steeds meer beslissingen online. Ook de beslissing om een ingreep te ondergaan wordt steeds vaker gebaseerd op informatie die online wordt gevonden. Meer dan 75% van de mensen zoekt eerst online, alvorens ze een afspraak maken bij een kliniek.

Het is als kliniek dan ook al lang niet meer voldoende om vindbaar te zijn in een telefoonboek of gouden gids. Wie zorgconsumenten aan zich wil binden, moet op het internet sterk vertegenwoordigd zijn. Eén van de beste manieren om potentiële klanten online te bereiken is door gericht te adverteren.

Bereik elke maand meer dan 150.000 zorgconsumenten die overwegen een cosmetische, plastische of dermatologische ingreep te ondergaan.

Op IdealBody.nl komen elke dag duizenden bezoekers die overwegen één of meerdere cosmetische ingrepen te ondergaan. Door te adverteren op IdealBody.nl kunt u uw kliniek, bedrijf of product onder de aandacht brengen bij deze potentiële klanten. Zo genereert u meer naamsbekendheid en ontdekken potentiële klanten uw diensten of producten.

Waarom adverteren op IdealBody.nl?

IdealBody.nl (online sinds september 2013) is de breedste en meest actuele bron van informatie over cosmetische, plastische, dermatologische en alternatieve ingrepen in Nederland. Onze site staat op vele zoektermen op pagina 1 in de Google zoekresultaten. De gemiddelde internetgebruiker zal eerst deze resulaten bezoeken.

 • IdealBody.nl heeft een interessant bezoekersprofiel
  90% van de bezoekers komt binnen via gerichte zoekwoorden op Google.
 • IdealBody.nl maakt een spectaculaire groei mee
  Door een sterke focus op SEO kennen we een voortdurende groei in maandelijkse bezoekers.
  Nu instappen betekent mee profiteren van deze én toekomstige bezoekersgroei.
 • IdealBody.nl biedt hoogwaardige inhoud
  Geschreven door medisch-geschoolde auteurs en met een sterke focus op correcte en ethisch verantwoorde content.
 • IdealBody.nl biedt de mogelijkheid om zeer gericht te adverteren
  U bepaalt zelf op welke pagina’s en waar uw advertenties getoond worden. Daarnaast is er de mogelijkheid op devices zoals smartphones en tablets geoptimaliseerde advertenties te tonen.
 • Meetbare resultaten
  Clicks en conversies worden bijgehouden middels o.a. Google Analytics. Zo weet u precies wat de advertentie u oplevert. U ontvangt van ons maandelijks een rapportage met statistieken.
 • Exclusiviteit en flexibiliteit
  Veel van de 'slots' op de pagina's zijn exclusief. Uw aanbod zal dus de enige banner zijn op die plek binnen dit onderwerp. Opzeggen kan maandelijks.
 • Veel internet marketing-expertise aanwezig
  Wij denken graag met u mee om uw kliniek beter onder de aandacht te krijgen van geïnteresseerde bezoekers.
  Ook ondersteuning in het bedenken en maken van advertenties is mogelijk.
plaatje bezoekers
Maandelijks sterke groei in bezoekersaantallen (bron: Google Analytics)

Gericht adverteren

Op IdealBody.nl adverteert u gericht. Wilt u adverteren met een aanbieding voor ooglidcorrecties? Dan plaatst u de banner alleen op de pagina’s over dit onderwerp. Zo weet u zeker dat de mensen die uw advertentie zien ook geïnteresseerd zijn in wat u te bieden heeft en besteedt u uw advertentiebudget op een zeer efficiënte manier.

foto producten
Vraag onze brochure met meer informatie en tarieven aan

Advertentie formaten

Op IdealBody.nl accepteren we diverse advertentieformaten, te weten:

 • Leaderboard (728 x 90 pixels)
 • Rectangle (336 x 280 pixels)
 • Half-page ad (336 x 560 pixels)
 • Floor-ad
 • Page Take-over

Ook het laten plaatsen van een advertorial - een door u geschreven artikel over uw onderwerp - behoort tot de mogelijkheden.

Gericht adverteren op IdealBody.nl kan al vanaf € 15,- per maand. Wanneer u voor een langere periode of op meer dan 10 pagina's advertenties laat plaatsen krijgt u daarnaast extra korting.

Meer informatie of tarieven opvragen

Neem middels onderstaand formulier contact op voor meer informatie over de mogelijkheden, tarieven of voor een offerte op maat. U kunt ook contact opnemen via contact@idealbody.nl.