Een cosmetische of plastische ingreep laat je niet zomaar uitvoeren. Het is slim om je van te voren in te lezen over de mogelijkheden, behandelingen, klinieken, risico's en specialisten. En wat moet je de specialist vragen? Op IdealBody.nl vind je de belangrijkste informatie voor de meest voorkomende behandelingen. Zo maak je goed geïnformeerd je beslissing.

Ingrepen & behandelingen

Armen & handen

Ervaringen, kosten en informatie over cosmetische ingrepen en plastische chirurgie voor de armen en handen. Alles wat je wilt weten om mooie armen en handen te krijgen.

Benen & voeten

Op zoek naar informatie over plastische en cosmetische ingrepen aan de benen en voeten? Op IdealBody.nl vind je uitgebreide informatie over diverse ingrepen.

Billen

Op IdealBody vind je uitgebreide informatie over ingrepen aan de billen. Benieuwd of een ingreep je kan helpen je gewenste eindresultaat te behalen?

Borsten

Overweeg je een ingreep aan je borsten? Op Idealbody.nl vind je uitgebreide informatie over diverse ingrepen aan de borsten.

Buik

Raak je dat buikje maar niet kwijt? Op Idealbody.nl vind je uitgebreide informatie over cosmetische ingrepen aan de buik, zoals bijvoorbeeld liposuctie en buikwandcorrectie.

Gezicht

Niet helemaal tevreden met je gezicht? Op Idealbody.nl vind je uitgebreide informatie over de meeste ingrepen die aan het gezicht kunnen worden uitgevoerd.

Haar

Alles wat je wilt weten over cosmetische ingrepen aan of voor het haar. Vergelijk behandelingen, klinieken en ervaringen.

Huid

Een stralende huid verbetert je uitstraling. Op Idealbody.nl vind je informatie over zeer veel ingrepen die je huid doen stralen.

Liposuctie

Raak je dat laatste beetje vet maar niet kwijt met dieet en fitness? Lees alles over liposuctie en liposculptuur op Idealbody.nl

Mannen

Plastische chirurgie en cosmetische ingrepen worden al lang niet meer alleen bij vrouwen uitgevoerd. Hier vind je een overzicht van ingrepen voor mannen.

Ogen

Informatie over plastische chirurgie aan, en rond, de ogen. Op IdealBody.nl vergelijk je behandelingen, ervaringen, kosten en klinieken.

Schaamstreek

Cosmetische ingrepen aan de intieme delen worden steeds populairder. Op Idealbody.nl vind je objectieve informatie over deze ingrepen.

Tanden

Een recht gebit en stralend witte tanden, wie wil dat nou niet? Op Idealbody.nl lees je alles over ingrepen die je glimlach mooier maken.