Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken armlift. Wat kost een Armlift?

De armlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollig huid- en vetweefsel bij de bovenarmen wordt weggesneden. De ingreep wordt vooral uitgevoerd bij mensen die veel zijn afgevallen of die met het verstrijken van de jaren steeds slappere bovenarmen hebben gekregen.

Op deze pagina lees je wat een armlift kost en bij welke klinieken je de behandeling kunt ondergaan.

Wat bepaalt de prijs van een armlift?

De prijs van een armlift is vooral afhankelijk van de verdoving. Wanneer de behandeling kan worden uitgevoerd onder lokale verdoving dan is de behandeling vaak goedkoper dan wanneer de behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd.

Sommige klinieken rekenen all-in tarieven met daarin de kosten voor eventuele narcose meegerekend. Bij andere klinieken moet je extra betalen wanneer je de ingreep onder volledige narcose ondergaat.

Zoals bij elke cosmetische behandeling betaal je daarnaast voor de ervaring van de chirurg en de kwaliteit, bekendheid en reputatie van de kliniek. De grote bekende klinieken zijn daarom meestal duurder dan de kleinere minder bekende klinieken.

Armlift prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een armlift. Een armlift is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Verfijn resultaten
Dermolipectomie Armen (Bovenarmlift)
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Boerhaave Medisch Centrum
Amsterdam
Afspraak maken Logo ZKN 9,1 € 3200,00 Consult
Kliniek Alphen
Alphen aan den Rijn
Logo ZKN 9,2 € 3200,00
Velthuis kliniek
Enschede, Hilversum, Rotterdam, Velp, Eindhoven, Amsterdam
Logo ZKN 8,6 € 4700,00
Park Medisch Centrum
Rotterdam
Logo ZKN 9,4 € 3200,00
Kliniek Veldhoven
Veldhoven
Logo ZKN 9,4 € 2700,00
Kliniek Voorne Putten
Hellevoetsluis
Logo ZKN 9,1 € 3200,00
Centrum Oosterwal
Alkmaar, Heemstede, Heerhugowaard
Logo ZKN 8 € 2750,00
Toon Resultaten
Filter op provincie
Toon Resultaten

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Een armlift is een cosmetische ingreep. Cosmetische ingrepen worden vrijwel nooit vergoed door verzekeraars. Wel zijn er (dure) aanvullende verzekeringen waarbij de kosten voor een cosmetische ingreep soms deels worden vergoed. Ben je uitgebreid aanvullend verzekerd dan kan het lonen om navraag te doen bij je verzekeraar.

Mensen die veel zijn afgevallen en daarom kampen met een huidoverschot bij de armen, komen meestal ook niet in aanmerking voor een vergoeding.