Slanke en mooie benen zijn een wens van menig vrouw. Mocht je van nature niet gezegend zijn met mooie benen dan kun je een cosmetische ingreep aan je benen overwegen. In Nederland laten veel vrouwen hun spataderen verwijderen of liposuctie aan de dijen uitvoeren.

Naast cosmetische (mooier makende) ingrepen, worden ook veel medische noodzakelijke ingrepen uitgevoerd aan de benen en voeten. Zo kunnen hamertenen worden gecorrigeerd en kunnen spataderen die voor klachten zorgen worden behandeld door plastische chirurgen. Vaak worden deze ingrepen vergoed door de zorgverzekering.

Ingrepen & behandelingen

Dijbeenlift

Last van slappe bovenbenen met overtollige huid? Een dijbeenlift kan helpen om de contouren van je bovenbenen te verbeteren. Vergelijk prijzen en klinieken.

Hamerteen correctie

Is je voet doorgezakt en heb je last van hamertenen? Een hamerteencorrectie is de oplossing. Lees ervaringen, bekijk foto's en vergelijk kosten en klinieken.

Kuitvergroting

Lukt het niet om je kuitspieren te vergroten met trainen? Het is mogelijk om een chirurgische kuitvergroting te ondergaan! Hier lees je alles over deze ingreep.

Lipoedeem behandeling

Lipoedeem is een vervelende aandoening die zorgt voor dikke benen, billen en/of armen. Lipoedeem kan vaak goed behandeld worden d.m.v. liposuctie. Vergelijk prijzen, ervaringen, fotos, kosten en welke kliniek.

Spataderbehandeling

Objectieve informatie over de verschillende spataderbehandelingen, zoals strippen en verwijderen van spataderen met laser. En vind snel een kliniek.