Op deze pagina vind je video's over een borstverkleining. Hiermee krijg je een goede indruk van het proces. Deze Nederlandstalige en soms Engelstalige video’s bevatten informatie over de borstverkleining, de gehanteerde technieken, nieuwe inzichten en voorbeelden van mogelijke resultaten. Zie ook onze informatie over een borstverkleining.

Alle video's over een borstverkleining

video Borstverkleining

Dit filmpje is afkomstig van Bergman Clinics en hierin volgen we een vrouw die haar borsten wil laten verkleinen wegens rug- en nekklachten. Dit filmpje laat het voortraject van de ingreep en de behandeling uitvoerig zien.

Bekijk op YouTube Afspelen

video Borstverkleining

Esther heeft cupmaat F en wil een borstverkleining. In dit filmpje zien we Esther in een voorgesprek met de behandeld arts, waarin hij het behandelingstraject uitlegt. Ook wordt er informatie omtrent de vergoeding van de zorgverzekering en de herstelperiode gegeven. Acht weken na de borstverkleining kan Esther weer zonder pijn paardrijden en is ze blij dat ze het heeft gedaan.

Bekijk op YouTube Afspelen

video Borstverkleining

In dit fragment uit de Amerikaanse serie The Doctors demonstreert plastisch chirurg dr. Ordon op een nepborst hoe de borstverkleinende ingreep wordt uitgevoerd. Het is een Engelstalig filmpje.

Bekijk op YouTube Afspelen

video Borstverkleining

Voorlichtingsvideo van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie. In deze video vertelt plastisch chirurg Esther Mesters wat er allemaal komt kijken bij een borstverkleinende operatie.

Bekijk op YouTube Afspelen