Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken breform (inwendige bh). Wat kost een Breform behandeling?

Het laten plaatsen van een Breform (inwendige BH) is een specifieke ingreep die maar bij een paar klinieken in Nederland wordt uitgevoerd. Op deze pagina vind je de klinieken die deze behandeling uitvoeren en de prijzen die zij hanteren.

Wat bepaalt de prijs van het laten plaatsen van een Breform?

De prijs voor het plaatsen van een Breform wordt vooral bepaalt door het gebruikte materiaal (de inwendige BH) en de duur van de operatie. De verschillen in prijzen zijn mede hierom in Nederland maar beperkt.

Breform (inwendige BH) prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een breform behandeling. Een breform behandeling is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Breform Borstlift (Inwendige BH)
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
A Klinieken
Zevenaar, Groningen, Huis ter Heide, Amstelveen
Logo ZKN 5,7 € 5500,00

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Een Breform laten plaatsen is een cosmetische ingreep. Tenzij je een hele dure aanvullende zorgverzekering hebt die cosmetische ingrepen vergoed, hoef je niet te rekenen op een vergoeding. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar of vragen aan je behandelaar of hij dat kan doen.

Bijkomende kosten

Wanneer je kiest voor een Breform borstlift dan moet je rekening houden met de volgende mogelijke bijkomende kosten.

Houd er rekening mee dat je eventueel voor de volgende extra's zult moeten betalen:

  • Een stevige sport-beha of speciale drukbeha
    Sommige klinieken geven je een dergelijke BH gratis mee.
  • Overnachtingskosten
    Soms moet je na de behandeling een nacht in de kliniek blijven. Vraag altijd na of dit inbegrepen is in de prijs van de ingreep.
  • Eventuele extra ingrepen en/of een hersteloperatie
    Je gaat er natuurlijk niet van uit dat er iets misgaat. Maar mocht dit toch gebeuren, wie betaalt dan een mogelijke vervolgingreep?

Vraag altijd aan je behandelaar wat er allemaal in de prijs voor je Breform borstlift zit inbegrepen. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan na afloop van je ingreep.