Prijzen en klinieken breform borstlift. Wat kost een Breform Borstlift?

Logo ZKN

IdealBody.nl indexeert voor deze behandeling enkel klinieken met een ZKN-keurmerk. De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste eisen. Daardoor ben je verzekerd van een geborgde kwaliteit van medische zorg.

Een Breform borstlift is een specifieke ingreep die maar bij een paar klinieken in Nederland wordt uitgevoerd. Op deze pagina vind je de klinieken die deze behandeling uitvoeren en de prijzen die zij hanteren.

Wat bepaalt de prijs van een Breform borstlift?

De prijs voor een Breform borstlift wordt vooral bepaalt door het gebruikte materiaal (de inwendige BH) en de duur van de operatie. De verschillen in prijzen zijn mede hierom in Nederland maar beperkt.

Breform Borstlift prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een breform borstlift. Een breform borstlift is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Verfijn resultaten
Breform Borstlift (Inwendige BH)
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
A Klinieken
Zevenaar, Groningen, Huis ter Heide
Afspraak maken Logo ZKN 8,6 € 5500,00 Consult
Zeelandcare - Medisch Wellness Centrum Zeeland
Goes
Afspraak maken Logo ZKN 10 € 5525,00 Consult
Esthetisch Centrum Jan van Goyen
Amsterdam
Afspraak maken Logo ZKN 9,3 € 5600,00 Consult
Toon Resultaten
Filter op provincie
Toon Resultaten

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Een Breform Borstlift is een cosmetische ingreep. Tenzij je een hele dure aanvullende zorgverzekering hebt die cosmetische ingrepen vergoed, hoef je niet te rekenen op een vergoeding. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met je zorgverzekeraar of vragen aan je behandelaar of hij dat kan doen.

Bijkomende kosten

Wanneer je kiest voor een Breform borstlift dan moet je rekening houden met de volgende mogelijke bijkomende kosten.

Houd er rekening mee dat je eventueel voor de volgende extra's zult moeten betalen:

  • Een stevige sport-beha of speciale drukbeha
    Sommige klinieken geven je een dergelijke BH gratis mee.
  • Overnachtingskosten
    Soms moet je na de behandeling een nacht in de kliniek blijven. Vraag altijd na of dit inbegrepen is in de prijs van de ingreep.
  • Eventuele extra ingrepen en/of een hersteloperatie
    Je gaat er natuurlijk niet van uit dat er iets misgaat. Maar mocht dit toch gebeuren, wie betaalt dan een mogelijke vervolgingreep?

Vraag altijd aan je behandelaar wat er allemaal in de prijs voor je Breform borstlift zit inbegrepen. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan na afloop van je ingreep.