De buik is een opvallend en in het oog springend gedeelte van het lichaam. Het lichaam slaat juist vaak op deze plek veel vet op. Dit buikvet is moeilijk, en voor sommigen zelfs onmogelijk, weg te krijgen door te sporten of diëten. Vandaar dat steeds meer vrouwen er voor kiezen om hun lichaam beter in proportie te maken met een cosmetische ingreep aan de buik.

Op Idealbody.nl vind je uitgebreide informatie over ingrepen aan de buik, zoals liposuctie en buikwandcorrectie. Wie komt in aanmerking voor welke ingreep?

Ingrepen & behandelingen

Buik liposuctie

Liposuctie van de buik is de ideale behandeling om buikvet te verwijderen. Overzicht van de ingreep (met foto's), kosten, risico's en de ervaringen van anderen.

Maagballon

Met een maagballon kun je tot 20% van je gewicht verliezen zonder hiervoor onder het mes te hoeven. Vergelijk de prijzen, klinieken en ervaringen in Nederland.

Maagband

Alles wat je moet weten over het plaatsen van een maagband, zoals de risico's en het herstel. Plus de ervaringen van anderen met een maagband.

Maagverkleining

Maagverkleining ondergaan? Lees alles over de ingreep, zoals de risico's, de voorwaarden en de ervaringen van anderen. Plus een overzicht van klinieken.

Mommy Makeover

Hangende borsten en een slappe buik na een zwangerschap? Een mommy makeover kan uitkomst bieden. Lees over de ingreep, de risico's en de vergelijk kosten en klinieken.