Buikwandcorrectie ervaringen

Op deze pagina vind je alle ervaringen met een buikwandcorrectie.

Lees en vergelijk ervaringen van anderen met hun eigen ingreep. Door ervaringen en voorbeelden te vergelijken weet je wat je eventueel te wachten staat en vind je de voor jou meest geschikte behandeling. Heb je zelf een buikwandcorrectie gehad? Deel je ervaringen en verdien een Bol.com tegoedbon!

 1. Ik zou het zo weer doen!

  Door op

  Na twee zwangerschappen was er van mijn strakke buik niets meer over.
  Vooral na de keizersnede bleef mijn buikwand enorm slap.
  Ondanks uren in de sportschool kwam er geen vorm meer in. Ik leek wel 7 maanden zwanger.
  De huisarts stuurde me door naar de chirurg.
  Uiteindelijk kreeg ik de diagnose: Een flinke diastase.
  Dit zou ik zelf nooit meer goed krijgen zonder operatieve hulp.

  Na een paar dagen overleg toch besloten om te laten opereren. Het zou gaan om een buikwandcorrectie met reven van de spieren.
  Het was een flink bedrag maar ik vond mezelf echt te jong om zo de rest van mijn leven door te blijven lopen.


  De ingreep zelf verliep prima.
  Eenmaal wakker uit de narcose was de spierpijn echt enorm! Gelukkig kreeg in meteen via het infuus extra pijnstilling waar ik nog uren "plezier" van had.

  Uiteindelijk van de wond eigenlijk totaal geen pijn gehad.
  Alleen die spieren...Het herstel hiervan was pittig maar wel te verdragen. Voldoende pijnstilling haalde de scherpe kantjes er wel af.

  Voldoende rust is echt heel belangrijk.
  Als te te snel te veel wil krijg je meteen last van vochtophopingen.

  Nu ben ik intussen 6 maanden verder en ontzettend blij met het resultaat.
  Ik zou het zo weer doen!

  Mijn tip: Regel voldoende rust!!

  Behandeld in Mill | Kosten: €5400
 2. lower body lift

  Door op

  ik heb na een gbp in 2013 in december 2014 een lower body lift ondergaan door chirurge dr laffair in het zna waarbij 3 kilo vel is verwijdert. ik ben zeer tevrede. ik heb alleen jammer genoeg na een aantal dagen een ibfectie gekregen in mn buik waardoor ik opnieuw ben open gemaakt en 4 zakjes bloed kreeg achteraf. gelukkig is het allemaal goed gekomen.

  Mijn tip: niet gelijk teveel doen ivm harde buik/vocht

  Behandeld in antwerpen | Kosten: €2500

  Fotos

 3. Mijn buikwandcorrectie

  Door op

  Nu 11 weken geleden heb ik een buikwandcorrectie gehad alles is goed verlopen en is het me allemaal mee gevallen tuurlijk heb je pijn en kan je de eerste dagen bijna niet staan maar de pijn is dragelijk het vocht is nu bijna allemaal weg getrokken dus nu gaat het ook steeds beter er uit zien voor mij was dit de kers op de taart na 70 kilo te zijn afgevallen van 130 kilo naar 59 kilo

  Mijn tip: Je goed laten informeren

  Behandeld in Veldhoven | Kosten: €7000

  Fotos

 4. Mijn Fleur de Lis

  Door op

  Na een gewichtsverlies van 85 kilo (woog 150 ,weeg nu 65 kilo) doormiddel van Gezond eten en meer bewegen in 5,5 jaar tijd ,had ik een lap vel over wat mij behoorlijk in de weg zat.Ik heb de Plastische Chirurg het laten beoordelen en hij kwam tot de conclusie dat een grote buikwandcorrectie oftewel een Fleur de Lis een mooi resultaat zou moeten geven.Afgelopen 7 april 2015 ben ik geopereerd,na een 5 a 6 weken zeer rustig aan gedaan te hebben ben ik nu volledig hersteld ,het resultaat is helemaal wat ik wilde en ben verlost van me Oude vel...VIk ben zo blij!

  Mijn tip: Hooglaag bed,minmaal 5 weken hulp na de operatie.

  Behandeld in Leiderdorp | Kosten: €5000

  Fotos

 5. Lower body lift

  Door op

  Ik heb na een gastritis bypass 2 jaar geleden nu in december een Lower body lift laten uitvoeren Door dokter laffair in het zna stuivenberg.het is super goed gedaan, netjes laag litteken en goede nazorg. Alleen Door complicaties paar weken later, ben ik Door een infectie opnieuw geopereerd...Gelukkig is het goed genezen en heb ik nu een platte buik en rug.

  Mijn tip: rust houden. niet teveel doen ivm vocht

  Behandeld in antwerpen | Kosten: €2500

  Fotos

 6. Kers op de taart

  Door op

  Na 65 kilo afgevallen te zijn bleef ik met een enormen buik zitten. Elke dag had ik last ervan. Dus 4 jaar na mijn gbp heeft dr. Kanhai dmv een Fleur de Lis 6.4 kg weggesneden. Nu heb ik weliswaar een groot litteken maar wel een platte buik.

  Behandeld in Alkmaar | Kosten: €5000
 7. BWC MCA erg blij mee

  Door op

  Ik heb na 42 kilo te zijn afgevallen lat van overtollig vel.Ik ben in het MCA geopreeerd door dr Stevens.Omdat ik de zijkanten niet mooi vond heb ik nog en nacorrectie gekregen een jaar later.Nu ben ik echt super tevreden .De nazorg was ook erg goed.AArdig en vriendelijke mensen .Al met al geen seconde spijt van!!!

  Behandeld in Alkmaar | Kosten: €5500
 8. Ben super tevree!

  Door op

  Ik heb na 55 kilo te zijn afgevallen een buikwandcorrectie laten doen. In een u vorm zodat de flanken ook meegenomen zijn. Het resultaat s goed, ben erg tevree! Geen napijn gehad. Wel vier dagen gebleven ivm misselijkheid en het vocht uit de drains.

  Mijn tip: Begin ruim voor de operatie al met eiwitrijk eten, dit heeft een goede invloed op het genezings proces.

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €4000

  Fotos

 9. Eindelijk een mooie buik!

  Door op

  Doordat ik 55 kilo ben afgevallen had ik veel vel over. Op dinsdag ochtend 7.00 moest ik mij melden en om 11.00 lag ik weer op zaal. De operatie was goed gegaan en heb een mooie buik en navel ervoor terug gekregen. Ik verloor wel veel wondvocht en moest dus een week langer lopen met de drains maar mocht er wel mee naar huis. Maar dat is per persoon echt verschillend

  Mijn tip: Zorg dat je je drukkorset ruim van te voren in huis heb of laat hem aanmeten bij de kliniek indien mogelijk. Zijn duur genoeg en het is belangrijk dat de maten goed zijn, want anders knelt het aan de bovenkant en dat is geen pretje!

  Behandeld in Lelystad | Kosten: €0

  Fotos

 10. Ik doe het zo weer over

  Door op

  De ingreep zou ik zo 10x over doen. Van de buikwandcorectie geen pijn ondervonden uit de operatie wilde ik meteen naar huis maar moest 2 dgn blijven Inc drains na 5x 34 kilo af te zijn gevallen was de rek der helemaal uit 1x de vergoeding afgewezen ( privé kliniek) daarna2de X aangevraagd via het ziekenhuis ik had meteen groen licht. Binnen 1 mnd was mijn operatie 8ter de rug ik ben nu ziels gelukkig er is 5 kilo verwijderd top prestatie top dokter en ik voel me als herboren. Het was zeker de moeite waard en ik raad het iedereen aan die niet lekker in zijn vel zit.zorg dat in conditie bent en gezond eet voor de operatie dan kan je bijna geen complicatie's krijgen en goede hygiene .

  Mijn tip: Zoek de juiste arts iemand die verstand heeft van zijn werk

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €0
 11. ik zou het zo weer doen

  Door op

  na 45 kilo afgevallen te zijn heb je een te grote jas. die buik zat het meeste in mijn gezichtsveld dat moest weg. verder lijn was geen optie bmi en gewicht was goed dus besloten naar de plastisch chirurg te gaan het advies van hem was liposuctie en een totale buikwand correctie pfff wel eng maar gedaan. moest me s' morgens melden nuchter en werd snel al naar de ok gebracht klaar gemaakt en geopereerd. bijgekomen wilde natuurlijk meteen het mooie resultaat zien samen met mijn man die er meteen na de operatie bij mocht zijn. het was idd heeeeeeeeeeeeel mooi, een traantje van alle spanning mocht wel op dat moment. voelde me zo goed had wel meteen naar huis gewild maar moest een nachtje blijven. rond 8 uur de drains verwijderd (stelt ook niet veel voor) en even douche. rond 9 uur naar huis. wel een kussen tussen de autogordel zit je net lekkerder.
  heerlijk weer thuis koffie gedronken en rond twee lekker met de hond lopen iedereen stond versteld.
  had de hond niet zelf vast maar liep wel mee. was top voelde me zo goed en was trots dat ik eindelijk de stap had gedaan. dit alles was begin juli. na een week de eerst controle die prima was. lekker met de caravan op vakantie gegaan was top voor het eerst na jaren weer in bikini. kan het iedereen die wat te veel heeft aan raden. nu drie maanden later voel me zo goed kleding zit gewoon lekkerder ben er zo blij mee.

  Mijn tip: laat je niet beinvloeden door andere of wat men zegt doe waar jij je goed bij voelt

  Behandeld in amsterdam / chirurg | Kosten: €7500
 12. Buikwandcorrectie ervaring

  Door op

  Het was 33 jaar geleden al een grote wens.
  Het resultaat zal wel mooi worden, op dit moment heb ik alleen maar spijt.
  Kreeg een paar uur na de operatie een enorme bloeddrukverlaging 60/30 en raakte bewusteloos, vreselijk gevoel, dit gebeurde nog een paar keer dacht dat ik dood ging.
  Ben nu thuis na 8 dagen ben ik mijn drains kwijt 1.6 liter vocht verloren via drains.
  Nu een vreselijk dikke buik.
  Van een gezond mens voel ik me brak.
  Het zal wel goed komen maar pffff als ik dit allemaal geweten had.

  Mijn tip: Houd rekening met complicaties

  Behandeld in Hilversum | Kosten: €7500

Alle ervaringen zijn door IdealBody.nl voor zover mogelijk gecontroleerd op betrouwbaarheid. Totaal: 12 ervaringen

Ervaring toevoegen

Heb je een buikwandcorrectie gehad? Help anderen en deel je ervaring.

Ervaring toevoegen