Je gezicht is zeer bepalend in de eerste indruk die je achterlaat bij andere mensen. Het is daarom niet gek dat steeds meer mensen cosmetische ingrepen aan het gezicht laten uitvoeren die het uiterlijk en de verhoudingen in het gezicht verbeteren.

Op Idealbody.nl vind je uitgebreide informatie over de meeste ingrepen die aan het gezicht kunnen worden uitgevoerd. Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van ingrepen, klik op de ingreep voor uitgebreidere informatie.

Ingrepen & behandelingen

Botox

Overweeg je een botox behandeling? Lees over de ingreep, de risico's en de ervaringen van anderen. En vergelijk klinieken en kosten in Nederland.

Facelift

Overweeg je een facelift? Hier vind je uitgebreide informatie, voor- en nafoto's en ervaringen. Plus handig overzicht van klinieken en kosten in NL.

Featherlift

Een featherlift of APTOS dradenlift ondergaan? Lees alles over de kosten, operatie en risico's van deze cosmetische operatie.

Fillers

Rimpels laten opvullen met fillers? Hier lees je over de mogelijkheden, het herstel en de risico's. Ook kun je hier de ervaringen en kosten vergelijken.

Halslift

Een mooiere en strakkere hals? Een halslift is een oplossing. Bekijk foto's, lees info en vergelijk gemakkelijk klinieken en kosten in Nederland.

Hazenlip-correctie

Uitgebreide informatie over het chirurgisch herstellen van een hazenlip (een gespleten gehemelte en gespleten lip), ook wel schisis genoemd.

Jukbeenderen accentueren

Door je jukbeenderen te accentueren of op te vullen kun je een jeugdiger uitstraling krijgen. Lees alles over de ingreep en kosten en vind een kliniek.

Kin-kaaklijncorrectie

Ontsieren een onderkin of slappe huid je kaaklijn? Dan kun je een kin-kaaklijncorrectie of hals-kaaklift ondergaan. Lees over de ingreep en vergelijk kosten en klinieken.

Kincorrectie

Een kincorrectie om een te kleine kin te vergroten, een te grote kin te verkleinen of een scheve kin in balans te brengen? Vergelijk behandelingen, prijzen en klinieken.

Kraaienpootjes verminderen

Je kraaienpootjes (lachrimpels) laten behandelen met botox? Lees deze pagina eerst voor ervaringen, foto's en een overzicht van klinieken en prijzen.

Lipcorrectie

Informatie over chirurgische en cosmetische ingrepen aan de lippen zoals de lipvergroting, lipverkleining en lip lift. Vergelijk klinieken en prijzen.

Lippen opvullen

Overweeg je je lippen te laten opvullen? Zie de voordelen en nadelen van lip fillers en een lipvergroting met eigen vet. Vergelijk gemakkelijk klinieken en kosten.

Liquid Facelift

De Liquid Facelift is een injectable-behandeling waarmee zonder operatie de jeugdigheid in het gezicht wordt teruggebracht. Overzicht van klinieken & kosten.

Neuscorrectie

Wanneer je neus niet past bij de rest van je gezicht dan kan dit je gezicht behoorlijk ontsieren. Met een neuscorrectie kan de harmonie en balans in het gezicht verbeterd worden.

Neusverkleining

Een te grote neus? Met een neusverkleining kan de balans en harmonie in het gezicht worden verbeterd. Lees over de ingreep en vergelijk foto's, prijzen en klinieken.

Oorcorrectie

Met een oorcorrectie of flapoorcorrectie kunnen de vorm en omvang van te grote oren (flaporen) gecorrigeerd worden. Lees over de operatie, de risico's en de kosten.

Oorlelcorrectie

Gescheurde, uitgerekte of te grote oorlellen laten corrigeren? Vergelijk foto's, klinieken en prijzen voor een oorlelcorrectie (chirurgisch of met fillers).

Rimpels rond de mond verminderen

Rimpels rond de mond, bijv. op de bovenlip, laten behandelen? Vergelijk de kosten & klinieken voor behandelingen zoals botox, fillers of lasertherapie.

S-lift

De S-lift en MACS lift zijn varianten op de facelift die minder ingrijpend zijn, met een korter herstel en minder littekens. Vergelijk prijzen en klinieken in NL.

Vampire Facelift

De Vampire Facelift (of PRP-facial) is een liftende en verstevigende gezichtsbehandeling. Hier vind je uitgebreide info over de procedure, de risico's en de kosten.

Voorhoofdslift

Voorhoofdslift ondergaan? Lees hier ervaringen, vergelijk prijzen & klinieken en lees uitgebreide info over o.a. de operatie, de risico's en het herstel.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift (operatief of met Botox) kan je een frissere uitstraling geven. Lees over de ingreep, de risico's & het herstel. En vergelijk klinieken en kosten.

Wenkbrauwtransplantatie

Mis je een (gedeelte van) je wenkbrauwen door haaruitval of epileren? Een wenkbrauwtransplantatie biedt uitkomst. Lees over de ingreep en vergelijk kosten.