Op deze pagina vind je voor en na foto’s van een neuscorrectie.

Deze foto’s zijn representaties van mogelijke resultaten. Vergeet niet dat cosmetische chirurgie altijd persoonlijk is. Niet bij iedereen kunnen de hier afgebeelde resultaten worden behaald.

Voor- en na foto's neuscorrectie

Foto's en ervaringen van bezoekers

Ingezonden foto's van bezoekers van onze website bij hun ervaringen met een neuscorrectie.

Fotos van Joya
Behandeling in Sittard — Kosten: €2600

Een paar maanden geleden ben ik bij professor van der Hulst geopereerd aan mijn neus. Hij heeft er voor gezorgd dat ik weer wil lachen en graag op de foto's wil staan. Zijn advies voor de operatie…

Lees volledige ervaring

Fotos van Jara
Behandeling in Beveren-Waas — Kosten: €4100

Twee jaar geleden een neuscorrectie gehad.

Eerst een paar gesprekken met wat ik wilde en foto's gemaakt met de arts zodat hij zich kon voorbereiden op de operatie.

De…

Lees volledige ervaring

Fotos van Maria
Behandeling in Groningen — Kosten: €3500

Ik heb er van te voren tegen op gezien maar tot mijn verbazing heeft het echt wel een mooie resultaat. Thanks!!

Lees volledige ervaring

Fotos van Lokita
Behandeling in Genk — Kosten: €3000

Ik wilde al heel lang een neus correctie en besloot mijn ouders in te lichten over mijn keuze. Ik was toen 16, mijn ouders namen mijn keuze heel serieus en mijn ouders zeiden een goede dokter te…

Lees volledige ervaring

Deel je eigen foto's

Heb je foto's van je eigen neuscorrectie? Ben je trots op het resultaat? Deel je ervaringen en foto's met anderen!. Upload je foto's, deel je ervaring en verdien als dank een Bol.com tegoedbon!

Foto's uit uw kliniek plaatsen?

Heeft u neuscorrectie voor- en na foto's van patiënten behandeld in uw kliniek of praktijk? Deel ze op IdealBody.nl en promoot zo uw werkzaamheden en uw organisatie. In overleg is het mogelijk eigen watermarks op de foto's te laten plaatsen en links naar uw website. Uiteraard zitten hier voor u geen kosten aan verbonden en zorgen we er voor dat de foto's geanonimiseerd zijn. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en meer informatie.