Sommige mensen hebben last van overmatige haargroei op ongewenste plekken, terwijl anderen juist liever wat méér haar zouden willen, op hun hoofd bijvoorbeeld.

Voor zowel overmatige als ongewenste haargroei zijn ingrepen beschikbaar, zoals het permanent ontharen met laser. Voor mensen die graag wat méér haar zouden willen, kan een haartransplantatie uitkomst bieden. Op onderstaande pagina's worden alle mogelijkheden besproken.

Ingrepen & behandelingen

HaarStamcel transplantatie

Overweeg je een HaarStamcel transplantatie? Lees alles over de ingreep en de verschillen met een haartransplantatie met FUT of FUE. En vergelijk kosten.

Haartransplantatie

Met een haartransplantatie kunnen haren van een goed behaard gebied, bijvoorbeeld de nek of de zijkanten van het hoofd, worden getransplanteerd naar een kalend gedeelte van het hoofd. Er zijn verschillende technieken waarmee de haren getransplanteerd kunnen worden.

Laser ontharen

Permanent ontharen met laser? Vergelijk klinieken en kosten in Nederland. En lees alles wat je moet weten, zoals de risico's, het herstel en ervaringen.

Micro Haar Pigmentatie

Met een Micro Haar Pigmentatie (MHP) behandeling kan de illusie van een hogere haardichtheid of een volledig geschoren hoofd worden gewekt. Bij de behandeling worden met pigmenten 'haartjes' gecreëerd op de hoofdhuid. In de volksmond wordt de behandeling daarom ook wel een stoppeltattoo genoemd.

Wenkbrauwtransplantatie

Mis je een (gedeelte van) je wenkbrauwen door haaruitval of epileren? Een wenkbrauwtransplantatie biedt uitkomst. Lees over de ingreep en vergelijk kosten.

Wimpertransplantatie

Een verleidelijke blik met lange wimpers? Een wimpertransplantatie kan uitkomst bieden. Lees over de behandeling en bekijk ervaringen van anderen.