Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken snor & baardtransplantatie. Wat kost een Snor & baardtransplantatie?

Op deze pagina vind je informatie over de prijzen en kosten van een Snor & baardtransplantatie.

Prijzen voor cosmetische ingrepen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo zijn ervaren artsen en klinieken met een goede reputatie vaak duurder en hangt de prijs ook af van je specifieke wensen en het materiaal dat gebruikt wordt voor de ingreep.

Snor & baardtransplantatie prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een snor & baardtransplantatie. Een snor & baardtransplantatie is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Baardhaartransplantatie
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Nationaal Huidcentrum
Bussum
Logo ZKN 8,7 € 800,00
Snorhaartransplantatie
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Nationaal Huidcentrum
Bussum
Logo ZKN 8,7 € 800,00

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Een haartransplantatie is een cosmetische behandeling die in principe niet vergoed wordt. In enkele individuele gevallen, of bij zeer uitgebreide aanvullende verzekeringen, kan er sprake zijn van een vergoeding van (een deel van) de kosten.