De huid is het grootste orgaan van je lichaam, en één van de meest in het oog springende onderdelen van je lichaam. Het kan dan ook erg vervelend zijn als je huid ontsierd wordt door bijvoorbeeld rimpels, littekens of moeder- of pigmentvlekken.

Voor al deze 'kwalen' zijn cosmetische ingrepen beschikbaar, die je huid weer mooi en stralend kunnen maken. Klik op de onderstaande links om meer te lezen over huidbehandelingen om bijvoorbeeld pigmentvlekken, moedervlekken en littekens te verwijderen of vervagen.

Ingrepen & behandelingen

Acne behandeling (PDT)

Acne is een veel voorkomend probleem. Bijna iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken. Lees de voor- en nadelen van fotodynamische therapie en peeling bij acne.

Botox

Rimpels die onstaan door expressie in het gezicht, zoals fronsrimpels en kraaienpootjes, kunnen goed behandeld worden met botox. Hier lees je over de mogelijkheden.

Botox behandeling tegen zweten

Veel mensen hebben last van overmatig zweten, dit uit zich bijvoorbeeld in natte plekken onder de oksels en/of natte handen en zweetvoeten. Overmatig zweten kan behandeld worden met Botox.

Carboxytherapie

Carboxytherapie is een effectieve en veilige behandeling tegen donkere kringen onder de ogen en striae op de buik.

Chemische Peeling

Wordt je huid ontsierd door kleine littekens of rimpels dan kun je een chemische peeling overwegen. Met deze behandeling worden huidveroudering en oneffenheden effectief weg gewerkt.

CO2 Laserbehandeling

Overweeg je een CO2 laserbehandeling tegen oneffenheden of om je huid te verjongen? Hier vind je ervaringen, informatie en kosten over de fractional CO2 laserbehandeling.

Couperose

Couperose is een onschuldig verschijnsel dat zich uit in kleine rode of blauwe bloedvaatjes in je gezicht. Met laser, IPL/OPL of coagulatie kan couperose behandeld worden.

Dermabrasie

Wordt je huid ontsierd door kleine littekens of rimpels dan kun je huidverbetering met dermabarasie overwegen. Hier lees je over de ingreep.

Huidtransplantatie

Een huidtransplantatie is een ingreep om beschadigde huid, bijvoorbeeld als gevolg van brandwonden, te vervangen met gezonde huid.

Litteken verwijderen

Objectieve informatie over de vele behandelingen (o.a. pleisters, peeling en laser) om littekens te laten verwijderen of vervagen.

MiraDry

Heb je last van zweetoksels (hyperhidrosis)? Met een MiraDry behandeling kun je permanent van je overmatig zweten afkomen.

Moedervlek verwijderen

Als een moedervlek je lichaam of gezicht ontsiert, of in de weg zit, dan kan deze worden verwijderd door een arts. Hier lees je over de ingreep en ervaringen van anderen.

Oedeemtherapie

Oedeem is een vervelend en relatief veel voorkomend probleem. Met oedeemtherapie kun je iets doen aan opgezwollen benen, handen en armen of het vasthouden van vocht op andere plekken.

Pigmentvlekken verwijderen

Heb je pigmentvlekken in je gezicht of op je lichaam die je uiterlijk ontsieren? Overweeg je om je pigmentvlek te laten verwijderen? Hier lees je alles over deze ingreep.

Puistjes verwijderen

Last van puistjes? Met behulp van een peeling van de huid kun je oneffenheden, mee-eters en puistjes verwijderen.

Tattoo verwijderen

Wil je van je tattoo af? Objectieve informatie over het verwijderen van je tattoo met laser.

Thermage

Thermage is een nieuwe behandeling waarmee de huid en onderliggende weefsels kunnen worden gelift zonder operatie.