De huid is het grootste orgaan van je lichaam, en één van de meest in het oog springende onderdelen van je lichaam. Het kan dan ook erg vervelend zijn als je huid ontsierd wordt door bijvoorbeeld rimpels, littekens of moeder- of pigmentvlekken.

Voor al deze 'kwalen' zijn cosmetische ingrepen beschikbaar, die je huid weer mooi en stralend kunnen maken. Klik op de onderstaande links om meer te lezen over huidbehandelingen om bijvoorbeeld pigmentvlekken, moedervlekken en littekens te verwijderen of vervagen.

Ingrepen & behandelingen

Acne behandeling (PDT)

Acne is een veel voorkomend probleem. Bijna iedereen krijgt er in zijn leven mee te maken. Lees de voor- en nadelen van fotodynamische therapie en peeling bij acne.

Acne littekens verwijderen

Uitgebreid overzicht van methodes en huidtherapieën om acne littekens te verwijderen. Plus overzicht van klinieken en kosten in Nederland.

Botox

Overweeg je een botox behandeling? Lees over de ingreep, de risico's en de ervaringen van anderen. En vergelijk klinieken en kosten in Nederland.

Botox behandeling tegen zweten

Overmatig zweten, bij de oksels, voeten en/of het voorhoofd, kan goed behandeld worden met Botox. Lees alles over deze ingreep, zoals de risico's en de kosten.

Carboxytherapie

Carboxytherapie is een effectieve en veilige behandeling tegen donkere kringen onder de ogen en striae op de buik. Lees alles over deze behandeling.

Chemische Peeling

Wordt je huid ontsierd door kleine littekens of rimpels dan kun je een chemische peeling overwegen. Hier lees je alles wat je wilt weten over deze behandeling.

CO2 Laserbehandeling

Overweeg je een CO2 laserbehandeling tegen oneffenheden of om je huid te verjongen? Hier vind je ervaringen, informatie en kosten over de fractional CO2 laserbehandeling.

Couperose

Couperose zijn kleine rode of blauwe bloedvaatjes in je gezicht. Met laser, IPL/OPL of coagulatie kan couperose behandeld worden. Overzicht van klinieken en kosten.

Dermabrasie

Wordt je huid ontsierd door littekentjes of rimpels dan kun je huidverbetering met dermabrasie overwegen. Lees over de ingreep en vergelijk kosten & klinieken.

Dermapen

Overweeg je een Dermapen microneedling behandeling? Hier lees je over de behandeling, de risico's en het herstel. En vergelijk je makkelijk klinieken en kosten.

Huidtransplantatie

Een huidtransplantatie is een ingreep om beschadigde huid, bijvoorbeeld als gevolg van brandwonden, te vervangen met gezonde huid.

Litteken verwijderen

Objectieve informatie over behandelingen om littekens te laten verwijderen (littekencorrectie met o.a. pleisters, peeling & laser). Vergelijk de methodes.

MiraDry

Last van zweetoksels (hyperhidrosis)? Met MiraDry kun je permanent van je overmatig zweten afkomen. Vergelijk prijzen en vind een kliniek in de buurt.

Moedervlek verwijderen

Als een moedervlek je lichaam of gezicht ontsiert dan kan deze worden verwijderd door een arts. Hier lees je over de ingreep en ervaringen van anderen.

Oedeemtherapie

Met oedeemtherapie kun je iets doen aan opgezwollen benen, handen en armen of het vasthouden van vocht op andere plekken. Info over de behandeling en kosten.

Pigmentvlekken verwijderen

Overweeg je om je pigmentvlek te laten verwijderen met laser, peeling of IPL? Hier lees je alles over deze ingreep en kun je klinieken en kosten vergelijken.

Puistjes verwijderen

Last van puistjes? Met een peeling kunnen je oneffenheden, mee-eters en puistjes verwijderd worden. Vergelijk behandelingen, ervaringen & klinieken.

Tattoo verwijderen

Wil je van je tattoo af? Objectieve informatie over het verwijderen van je tattoo met laser.

Thermage

Thermage is een nieuwe behandeling waarmee de huid en onderliggende weefsels kunnen worden gelift zonder operatie. Lees alles over deze behandeling.