Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken acne littekens verwijderen. Wat kost een acne litteken behandeling?

Op deze pagina vind je een overzicht van klinieken waar je acne littekens kunt laten verwijderen of vervagen. Ook vind je hier een overzicht van kosten en prijzen van de verschillende methodes om acne littekens te laten verwijderen en meer informatie over vergoedingen.

Acne littekens verwijderen prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een acne litteken behandeling. Een acne litteken behandeling is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Acne littekens Chemische peeling
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Velthuis kliniek
Enschede, Hilversum, Rotterdam, Velp, Eindhoven, Amsterdam
Logo ZKN 8,6 € 600,00
Acne littekens CO2 laser
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
dermaTeam
Middelburg, Bergen op Zoom
Logo ZKN 8,6 € 220,00
MohsA Huidcentrum
Venray, Eindhoven
Logo ZKN 8,2 € 385,00
Velthuis kliniek
Enschede, Hilversum, Rotterdam, Velp, Eindhoven, Amsterdam
Logo ZKN 8,6 € 1000,00

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Een behandeling van acne littekens kan zowel vanuit de basisverzekering als vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden.

  • Vanuit de basisverzekering kom je alleen in aanmerking voor een vergoeding als je huisarts je verwijst naar een dermatoloog (of huidarts). Het maakt voor de vergoeding niet uit of de dermatoloog in het ziekenhuis of in een zelfstandige kliniek (ZBC) werkt. Hou wel rekening met het eigen risico.
  • Daarnaast bieden sommige verzekeraars vergoedingen voor huidbehandelingen - zoals het verwijderen van acne littekens - in de aanvullende verzekering. Hiervoor heb je geen verwijzing nodig. Kijk op de website van je verzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding uit de aanvullende verzekering.