Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken dermapen. Wat kost een microneedling-behandeling?

Op deze pagina vind je informatie over de prijzen en kosten van een microneedling-behandeling.

Prijzen voor cosmetische ingrepen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Zo zijn ervaren artsen en klinieken met een goede reputatie vaak duurder en hangt de prijs ook af van je specifieke wensen en het materiaal dat gebruikt wordt voor de ingreep.

Dermapen prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een microneedling-behandeling. Een microneedling-behandeling is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Dermapen huidverbetering (rimpels / slappe huid)
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Bauland Kliniek
Mill
Afspraak maken Logo ZKN 9 € 69,00 Consult
Dermapen (acne) littekens
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Bauland Kliniek
Mill
Afspraak maken Logo ZKN 9 € 69,00 Consult

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding voor een Dermapen behandeling door de verzekering

Er is soms een vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekering. Met name wanneer de Dermapen wordt ingezet voor de behandeling van littekens, is een vergoeding vaak mogelijk. De behandeling kan in dit geval vergoed worden onder littekentherapie, camouflagetherapie of acnetherapie.

Kijk op de website van je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.