Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken moedervlek verwijderen. Wat kost een moedervlek behandeling?

Op deze pagina vind je de kosten voor het verwijderen van moedervlekken. Ook lees je hier in welke gevallen je verzekering de ingreep vergoed.

Bespreek jouw situatie met een specialist

Gratis consult aanvragen

Wat bepaalt de prijs voor het verwijderen van moedervlekken?

Wat je moet betalen hangt vooral af van het aantal moedervlekken dat verwijderd dient te worden. De prijzen op deze pagina zijn vanaf prijzen voor het verwijderen van één tot drie moedervlekken. Dit is afhankelijk van de grootte van de moedervlekken en de kliniek.

Moedervlek verwijderen prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een moedervlek behandeling. Een moedervlek behandeling is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Moedervlek verwijderen - Chirurgisch
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Boerhaave Medisch Centrum
Amsterdam, Utrecht
Afspraak maken Logo ZKN 9,1 € 500,00 Consult
Bergman Clinics
Bilthoven, Amsterdam, Heerenveen, Den Haag, Zwolle, Groningen, Rijswijk, Velp, 's Hertogenbosch
Logo ZKN 7,2 € 535,00
Park Medisch Centrum
Rotterdam
Logo ZKN 9,4 € 375,00
dermaTeam
Middelburg, Bergen op Zoom
Logo ZKN 8,6 € 100,00
MohsA Huidcentrum
Venray, Eindhoven
Logo ZKN 8,2 € 450,00
Moedervlek verwijderen - Laserbehandeling
Kliniek Keurmerk Waardering Vanaf prijs
Kliniek Veldhoven
Veldhoven
Logo ZKN 9,4 € 100,00

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

Het verwijderen van moedervlekken wordt soms vergoed door je zorgverzekeraar. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet er sprake zijn van een verdenking op kwaadaardigheid. Daarnaast moet je beschikken over een verwijzing van je huisarts. Houd wel rekening met het eigen risico. Mocht je dat nog niet hebben gebruikt voor andere zorg, dan betaal je dit gedeelte zelf.

Wil je een moedervlek laten verwijderen omdat je je stoort aan de vlek? Dan betaal je in principe zelf voor de ingreep. Sommige aanvullende verzekeringen bieden wel een (beperkte) vergoeding voor het verwijderen van moedervlekken. Daarom kan het lonen om navraag te doen bij je verzekeraar.