Op deze pagina vind je video's over een moedervlek behandeling. Hiermee krijg je een goede indruk van het proces. Deze Nederlandstalige en soms Engelstalige video’s bevatten informatie over de moedervlek behandeling, de gehanteerde technieken, nieuwe inzichten en voorbeelden van mogelijke resultaten. Zie ook onze informatie over een moedervlek behandeling.

Alle video's over een moedervlek behandeling

video Moedervlek verwijderen

In dit informatieve filmpje wordt een vrouw gevolgd die twee moedervlekken in haar gezicht laat verwijderen bij een kliniek. Alle aspecten van de behandeling komen in beeld, waarbij de chirurg uitlegt wat ze precies aan het doen is. Na de operatie evalueert de vrouw de behandeling en worden er voor en na foto’s getoond.

Bekijk op YouTube Afspelen

video Moedervlek verwijderen

Iedereen heeft wel een moedervlek. Maar wat zijn moedervlekken precies en hoe ontstaan ze? Dat wordt uitgelegd in deze animatie. Verder wordt er verteld of moedervlekken schadelijk zijn en wanneer je met een moedervlek naar de huisarts moet. Dit wordt in dit filmpje van het Gezondheidsplein op voor iedereen begrijpelijke wijze uitgelegd.

Bekijk op YouTube Afspelen

video Moedervlek verwijderen

Een filmpje waarin een mevrouw uitlegt dat ze 10 jaar lang zeer vaak onder de zonnebank heeft gelegen. Ze heeft last van jeukende en verkleurde moedervlekken. Plastisch Chirurg Stijn Bauland verwijdert daarom een aantal verdachte plekjes op de huid. Tijdens het filmpje wordt veel informatie gegeven over de risico's en effecten op je huid in relatie tot moedervlekken, wanneer je veel onder de zonnebank ligt.

Bekijk op YouTube Afspelen