Plastische chirurgie en cosmetische ingrepen worden nog steeds gezien als iets dat met name door vrouwen wordt ondergaan. Steeds meer mannen brengen echter ook een bezoek aan de plastsich chirurg. Hierdoor neemt het aanbod aan ingrepen dat zich specifiek op mannen richt ook steeds meer toe.

Op deze pagina vind je een overzicht van cosmetische ingrepen voor mannen. Klik op een ingreep voor meer informatie over de ingreep.

Ingrepen & behandelingen

Borstspiervergroting

Wie geen zin heeft om langdurig te fitnessen of bodybuilden, maar wel graag grotere borstspieren wil, kan een borstspiervergroting overwegen. Op IdealBody.nl lees je alles over deze ingreep.

Borstverkleining mannen

Borstverkleining voor mannen is een ingreep om overmatige borstvorming, ook wel gynaecomastie genoemd, chirurgisch te corrigeren. Hier lees je over de mogelijkheden.

Haartransplantatie

Met een haartransplantatie kunnen haren van een goed behaard gebied, bijvoorbeeld de nek of de zijkanten van het hoofd, worden getransplanteerd naar een kalend gedeelte van het hoofd. Er zijn verschillende technieken waarmee de haren getransplanteerd kunnen worden.

Ontharen voor mannen

Wil je af van ongewenst haar op bijvoorbeeld je rug of schouders? Er zijn diverse behandelingen om haar te verwijderen. Bijvoorbeeld een laserbehandeling of elektrolyse.

Peniscorrectie

Met een peniscorrectie kan de stand van een penis worden gecorrigeerd. Een kromme penis kan zo weer recht worden gezet.

Penisvergroting

Wie onzeker is over de lengte of dikte van zijn penis, kan een penisvergroting zoals een chirurgische penisverlenging of penisverdikking overwegen.

Testosteron suppletie

Heb je klachten die mogelijk gerelateerd zijn aan een lage testosteronspiegel, zoals een verlaagd libido? Overweeg testosteron suppletie om je testosteron tekort op te lossen. Op IdealBody.nl lees je alles over deze ingreep.