Plastische chirurgie en cosmetische ingrepen worden nog steeds gezien als iets dat met name door vrouwen wordt ondergaan. Er zijn echter ook steeds meer mannen die de plastisch chirurg bezoeken. Er zijn dan ook steeds meer ingrepen die specifiek voor mannen zijn bedoeld.

Op deze pagina vind je een overzicht van enkele populaire cosmetische ingrepen voor mannen. Klik op een ingreep voor meer informatie over de ingreep.

Ingrepen & behandelingen

Borstspiervergroting

Grotere borstspieren zonder te trainen? Een borstspiervergroting kan uitkomst bieden. Op IdealBody.nl lees je alles over deze ingreep, zoals de risico's & kosten.

Borstverkleining mannen

Borstverkleining voor mannen is een ingreep om borstvorming bij mannen (gynaecomastie) chirurgisch te corrigeren. Hier lees je over de mogelijkheden en kosten.

Haartransplantatie

Met een haartransplantatie kunnen haren van een goed behaard gebied, bijvoorbeeld de nek of de zijkanten van het hoofd, worden getransplanteerd naar een kalend gedeelte van het hoofd. Er zijn verschillende technieken waarmee de haren getransplanteerd kunnen worden.

Ontharen voor mannen

Wil je af van ongewenst haar op bijvoorbeeld je rug of schouders? Overzicht van behandelingen (laser ontharen en IPL) en de kosten bij klinieken in Nederland.

Peniscorrectie

Met een peniscorrectie kan de stand van een penis worden gecorrigeerd. Een kromme penis kan zo recht worden gezet. Lees over de ingreep en vind een kliniek.

Penisvergroting

Ontevreden over lengte of dikte van je penis en overweeg je een penisvergroting (penisverlenging of penisverdikking)? Lees over de ingreep en vergelijk kosten.

Testosteron suppletie

Heb je klachten die gerelateerd zijn aan een lage testosteronspiegel, zoals een verlaagd libido? Testosteron suppletie kan uitkomst bieden.