Je ogen zijn een zeer gezichtsbepalend onderdeel van je lichaam. Als je bijvoorbeeld last hebt van wallen of zakjes, onder of boven je ogen, dan kan dit je al snel een vermoeid of boos uiterlijk geven. Gelukkig zijn er veel cosmetische ingrepen die kunnen helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van plastische chirurgie aan en rond de ogen.

Naast het cosmetisch verbeteren van je ogen, kun je je ogen zelf ook verbeteren. Is je zicht achteruitgegaan, of ben je je bril zat? Misschien is het laseren van ogen iets voor jou. Na het ooglaseren zie je meestal een stuk beter en ook een bril of lenzen heb je niet meer nodig.

Ingrepen & behandelingen

Correctie van scheelzien

Heb je last van scheelzien of een loensend oog? Met een operatie kunnen de ogen weer recht worden gezet.

Ogen laseren

Overweeg je om je ogen te laten laseren? Hier vind je objectieve informatie over deze ingreep (LASIK en LASEK) en ervaringen van anderen.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie (ook wel ooglift genoemd) wordt uitgevoerd om wallen onder de ogen te verwijderen. Op deze pagina lees je over de ingreep, het herstel en te verwachten resultaat.

Ooglidcorrectie

Met een ooglidcorrectie kunnen hangende oogleden worden gecorrigeerd en kan de vorm van het oog worden verfraaid.

Wenkbrauwlift

Heb je last van een boos of vermoeid uiterlijk door laaghangende wenkbrauwen? Een wenkbrauwlift (operatief of met Botox) kan je weer een frisse uitstraling geven.

Wenkbrauwtransplantatie

Mis je je volledige wenkbrauw of een gedeelte van je wenkbrauw door haaruitval? Met een wenkbrauwtransplantatie kun je weer mooie volle wenkbrauwen krijgen.

Wimpertransplantatie

Een verleidelijke blik met lange wimpers? Een wimpertransplantatie kan uitkomst bieden. Lees alles over deze behandeling en de kosten op IdealBody.nl

Wimperverlenging

Lange, volle en mooie wimpers zijn een wens van menig vrouw. Door een wimperverlenging met wimperextensions te laten uitvoeren kun je deze droom bereiken.