Je ogen zijn een zeer gezichtsbepalend onderdeel van je lichaam. Als je bijvoorbeeld last hebt van wallen of zakjes, onder of boven je ogen, dan kan dit je al snel een vermoeid of boos uiterlijk geven. Gelukkig zijn er veel cosmetische ingrepen die kunnen helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van plastische chirurgie aan en rond de ogen.

Naast het cosmetisch verbeteren van je ogen, kun je je ogen zelf ook verbeteren. Is je zicht achteruitgegaan, of ben je je bril zat? Misschien is het laseren van ogen iets voor jou. Na het ooglaseren zie je meestal een stuk beter en ook een bril of lenzen heb je niet meer nodig.

Ingrepen & behandelingen

Correctie van scheelzien

Heb je last van scheelzien of een loensend oog? Met een operatie kunnen de ogen weer recht worden gezet.

Ogen laseren

Je ogen laten laseren? Hier vind je objectieve informatie over deze ingreep (LASIK en LASEK) en ervaringen van anderen. Plus overzicht van klinieken & kosten.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie (ooglift) wordt uitgevoerd om wallen onder de ogen te verwijderen. Alles over de ingreep, het herstel & het resultaat.

Ooglidcorrectie

De bovenooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Jaarlijks laten vele duizenden mensen zich opereren aan hun oogleden.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift (operatief of met Botox) kan je een frissere uitstraling geven. Lees over de ingreep, de risico's & het herstel. En vergelijk klinieken en kosten.

Wenkbrauwtransplantatie

Mis je een (gedeelte van) je wenkbrauwen door haaruitval of epileren? Een wenkbrauwtransplantatie biedt uitkomst. Lees over de ingreep en vergelijk kosten.

Wimpertransplantatie

Een verleidelijke blik met lange wimpers? Een wimpertransplantatie kan uitkomst bieden. Lees over de behandeling en bekijk ervaringen van anderen.

Wimperverlenging

Lange, volle en mooie wimpers zijn een wens van menig vrouw. Door een wimperverlenging met wimperextensions te laten uitvoeren kun je deze droom bereiken.