Onzekerheid over je intieme delen kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen. Sommige mensen kiezen daarom voor een cosmetische ingreep.

Een veel uitgevoerde ingreep bij vrouwen is de schaamlipverkleining. Het tegenovergestelde, een schaamlipvergroting, wordt echter ook geregeld uitgevoerd. Een meer experimentele ingreep is de G-spot vergroting. Bij mannen kan een penisvergroting of penisverdikking worden uitgevoerd. Lees hieronder meer over deze ingrepen.

Ingrepen & behandelingen

Anus bleken

Wil je graag een lichtere huid rond je anus? Op Idealbody.nl lees je alles over het bleken van de anus met bijvoorbeeld een crème en/of een laserbehandeling.

Besnijdenis

Hoe wordt een besnijdenis (circumcisie) uitgevoerd? Wat zijn de risico's en welk resultaat kun je verwachten?

G-spot vergroting

Een g-spot vergroting kan bijdragen aan meer sexueel genot voor de vrouw. Benieuwd naar deze ingreep? Hier vind je objectieve informatie.

Pearly Penile Papules (parelketting man)

Op deze pagina lees je hoe PPP - Pearly Penile Papules, ook wel parelketting of corona divina genoemd- behandeld kan worden met laser, cryotherapie of elektrocoagulatie.

Peniscorrectie

Met een peniscorrectie kan de stand van een penis worden gecorrigeerd. Een kromme penis kan zo recht worden gezet. Lees over de ingreep en vind een kliniek.

Penisvergroting

Ontevreden over lengte of dikte van je penis en overweeg je een penisvergroting (penisverlenging of penisverdikking)? Lees over de ingreep en vergelijk kosten.

Pubis-lift

Een te dikke venusheuvel? Met een pubis-lift kan overtollig vet en huid rond de schaamheuvel worden verwijderd. Lees over de mogelijkheden en vind een kliniek.

Schaamlipcorrectie

Overweeg je een schaamlipcorrectie vanwege pijnlijke en/of te grote schaamlippen? Vergelijk hier voor- en na foto's, ervaringen & klinieken.

Vaginaverjonging

Een te wijde vagina? Een vaginavernauwing kan uitkomst bieden. Lees alles over en vergelijk FemiLift, ThermiVa, Viveve en de operatieve vaginaverjonging. Daarnaast vind en vergelijk je hier makkelijk klinieken en prijzen.