Onzekerheid over je intieme delen kan een grote impact hebben op je zelfvertrouwen. Sommige mensen kiezen daarom voor een cosmetische ingreep.

Een veel uitgevoerde ingreep bij vrouwen is de schaamlipverkleining. Het tegenovergestelde, een schaamlipvergroting, wordt echter ook geregeld uitgevoerd. Een meer experimentele ingreep is de G-spot vergroting. Bij mannen kan een penisvergroting of penisverdikking worden uitgevoerd. Lees hieronder meer over deze ingrepen.

Ingrepen & behandelingen

Anus bleken

Wil je graag een lichtere huid rond je anus? Op Idealbody.nl lees je alles over het bleken van de anus met bijvoorbeeld een creme en/of een laserbehandeling.

Besnijdenis

Hoe wordt een besnijdenis (circumcisie) uitgevoerd? Wat zijn de risico's en welk resultaat kun je verwachten?

G-spot vergroting

Een g-spot vergroting kan bijdragen aan meer sexueel genot voor de vrouw. Benieuwd naar deze ingreep? Hier vind je objectieve informatie.

Pearly Penile Papules (parelketting man)

Pearly Penile Papules (PPP), ook wel parelketting of corona divina genoemd, is een aandoening waarbij kleine witte bultjes op de penis zichtbaar zijn. Op deze pagina lees je hoe PPP behandeld kan worden met laser, cryotherapie of elektrocoagulatie.

Peniscorrectie

Met een peniscorrectie kan de stand van een penis worden gecorrigeerd. Een kromme penis kan zo weer recht worden gezet.

Penisvergroting

Wie onzeker is over de lengte of dikte van zijn penis, kan een penisvergroting zoals een chirurgische penisverlenging of penisverdikking overwegen.

Pubis-lift

Stoor je je aan een te dikke venusheuvel? Met een pubis-lift kan overtollig vet en huid rond en op de schaamheuvel worden verwijderd.

Schaamlipcorrectie

Vind je dat je schaamlippen te groot of te klein zijn en/of ervaar je klachten van je schaamlippen? Een schaamlipcorrectie kan uitkomst bieden.

Vaginaverjonging

Heb je een te wijde vagina? Een vaginavernauwing (ook wel vaginaverjonging) kan uitkomst bieden. Op deze pagina lees je alles over FemiLift, Viveve en operatieve vaginaverjonging.