Grotere g-spot met g-spot vergroting

De Gräfenberg-spot, g-spot of g-plek is een plekje ter grootte van een muntstuk aan de bovenkant van de vagina. In opgewonden staat kan de plek licht zwellen. Een partner kan de g-plek stimuleren door een of meerdere vingers in de vagina te steken en het ‘kom-maar-hier-gebaar’ te maken.

Hoewel het bestaan van de plek wetenschappelijk omstreden is, onderschrijven veel vrouwen het bestaan van de plek. Stimulatie van deze plek kan vaginale orgasmen tot gevolg hebben, die soms gepaard gaan met een uitstorting van vaginaal vocht (vrouwelijk ejaculaat). Naar schatting is 10% van de vrouwen gevoelig voor stimulatie van de g-plek.

Foto g-plek
De g-spot kan vergroot worden met een filler.

Het vergroten van de g-plek door het inspuiten van een ‘filler’ kan het makkelijker maken om deze plek te stimuleren.

Net als het bestaan van de g-plek is deze methode omstreden en er zijn niet veel klinieken die de behandeling uitvoeren. (red. In NL is dat de ABC-clinic in Breda.)

Succes wordt niet gegarandeerd en de vrouwen waarvan verwacht wordt dat zij de meeste baat bij de behandeling zullen hebben, zijn vrouwen die hun g-plek weten te vinden. Door zwangerschap of veroudering kan de g-plek minder gevoelig worden voor prikkeling en verliezen deze vrouwen het plezier in g-plek-stimulatie. Een vergroting kan ik zulke gevallen soms uitkomst bieden.

Het consult

De arts bespreekt de verwachtingen van de behandeling en de procedure met je. Hij zal vragen stellen over je medische historie, medicijngebruik, klachten, leefstijl en allergieën. Hiertoe behoren ook vragen over je seksuele activiteit en belevenis. Ook wordt je geïnformeerd over de risico’s van de behandeling.

Acht de arts je geschikt voor een g-spot vergoting dan maakt hij een afspraak met je voor de behandeling.

G-spot vergroting - de ingreep

Op de dag van de behandeling krijg je eerst de tijd om in afzondering je g-plek te lokaliseren. De arts zal je vooraf uitleggen hoe je dit moet doen.

Als je de g-plek gelokaliseerd hebt, kun je plaatsnemen op de behandeltafel. De procedure die dan volgt, neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Het begin van de procedure lijkt op het maken van een uitstrijkje. Je gaat op je rug liggen en legt je benen in de beenbeugels, zodat je vagina toegankelijk is voor de arts. Deze zal met een speculum (eendenbek) die is voorverwarmd tot lichaamstemperatuur je vagina openen. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen zal een glijmiddel worden gebruikt.

Vervolgens onderzoekt de arts de binnenkant van je vagina en lokaliseert hij samen met je de g- plek. Deze wordt vervolgens geïnjecteerd met een verdovend middel (lidocaine). Daarna brengt de arts via injectie een vulmiddel aan. Er zijn diverse vulmiddelen die voor dit doeleinde kunnen worden gebruikt: Restylane, Juvederm of Radiesse.

Nadat het vulmiddel is geïnjecteerd wordt het speculum verwijderd. Daarna wordt een tampon aangebracht omdat de injectiewondjes altijd iets nabloeden. Na vier uur kun je de tampon verwijderen. In principe kun je vanaf dit moment seks hebben.

Risico’s en complicaties van g-spot vergroting

De meest voorkomende complicatie is een lichte nabloeding van de injectiegaten. Verder zijn er doorgaans geen complicaties, maar uiteraard is de behandeling niet zonder risico.

Enkele risico’s:

 • Geen effect, de g-plek is niet gevoeliger
 • Te intens effect, de g-plek is over-aanwezig
 • Infectie
 • Allergie
 • Ontsteking aan de urinewegen
 • Verhoogde frequentie urineren
 • Het gevoel altijd te moeten urineren
 • Constante vaginale natheid
 • Littekenvorming in de vagina
 • Beschadiging van zenuwen

Het resultaat

Het gewenste resultaat wordt niet gegarandeerd. Indien het gewenste effect bereikt wordt, blijft dit ongeveer vier maanden merkbaar. Daarna heeft het lichaam de filler in grote mate afgebroken en moet de behandeling worden herhaald.

Ervaringen

Hieronder vind je ervaringen met een g-spot vergroting, geschreven door bezoekers van onze site. Alle ervaringen zijn door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid. Zie je een onjuiste beoordeling of iets wat niet door de beugel kan, ! Heb je zelf ervaring met deze behandeling? Deel je ervaringen!

 1. Nog geen ervaringen

  Er zijn nog geen ervaringen geplaatst.
  Schrijf de eerste ervaring voor een g-spot vergroting en verdien een Bol.com cadeaubon! Ervaring toevoegen

Totaal: 0 ervaring(en)

Bol.com tegoedbon verdienen?

Voeg je ervaring toe en krijg een Bol.com cadeaubon! Verdien een van de cadeaubonnen in ruil voor een informatieve ervaring over jouw cosmetische of plastische ingreep.
Meer informatie en voorwaarden

Ervaring toevoegen Deel je ervaring met anderen
Tegoedbon bol.com voor een ervaring