Een stralende lach, wie wil dat nou niet? Als je last hebt van gele tanden, of te veel of te weinig tandvlees, dan is je glimlach wellicht niet zo mooi als hij zou kunnen zijn. Als je je stoort aan deze kleine afwijkingen, dan zou je cosmetische tandheelkunde of een cosmetische ingreep kunnen overwegen. Op deze pagina vind je enkele tandheelkundige behandelingen die je gebit kunnen verfraaien.

Ingrepen die bijdragen aan een stralende lach zijn bijvoorbeeld tandvleestransplantatie, het verwijderen van te veel tandvlees of het bleken van je tanden. Je leest meer over deze ingrepen op onderstaande pagina's.

Ingrepen & behandelingen

Facings

Heb je beschadigde, afgebroken of niet rechte tanden? Met facings kan je tandarts je tanden er weer recht en wit uit laten zien. Bekijk foto's en ervaringen.

Inlays & Onlays

Inlays en onlays kunnen gebruikt worden om deels beschadigde kiezen te repareren. Ze zijn daarmee een goed alternatief voor kronen.

Invisalign

Met onzichtbare beugels zoals Invisalign (ClearBraces) kunnen tanden zonder zichtbare beugel gecorrigeerd worden. Veel info en handige vergelijking van klinieken en kosten.

Klikgebit

Je ondertanden of boventanden of je kunstgebit laten vervangen? Een klikgebit is een goede en vaak mooie oplossing. Lees over de ingreep en vind een kliniek.

Tanden bleken

Zijn je tanden verkleurd? Lees alles over tanden bleken. Vergelijk ervaringen, de methodes en bekijk voor- en na foto's.

Tandvleescorrectie

Te veel (een gummy smile), te weinig of teruggetrokken tandvlees? Een tandvleescorrectie kan uitkomst bieden. Vergelijk kosten en vind klinieken in de buurt.