Een stralende lach, wie wil dat nou niet? Als je last hebt van gele tanden, of te veel of te weinig tandvlees, dan is je glimlach wellicht niet zo mooi als hij zou kunnen zijn. Als je je stoort aan deze kleine afwijkingen, dan zou je een cosmetische ingreep kunnen overwegen.

Ingrepen die bijdragen aan een stralende lach zijn bijvoorbeeld tandvleestransplantatie, het verwijderen van te veel tandvlees of het bleken van je tanden. Je leest meer over deze ingrepen op onderstaande pagina's.

Ingrepen & behandelingen

Facings

Heb je beschadigde, afgebroken of niet rechte tanden? Met een facing kan je tandarts je tanden er weer mooi recht en wit uit laten zien.

Inlays & Onlays

Inlays en onlays kunnen gebruikt worden om deels beschadigde kiezen te repareren. Ze zijn daarmee een goed alternatief voor kronen.

Invisalign

Met Invisalign (ClearBraces) kunnen scheve tanden, spleetjes tussen de tanden en andere tandproblemen gecorrigeerd worden. Invisalign is een doorzichtige en vrijwel onzichtbare beugel.

Klikgebit

Een klikgebit laten plaatsen is een goede oplossing voor mensen die ontevreden zijn over hun kunstgebit. Ook mensen die een slecht gebit hebben kunnen een klikgebit overwegen.

Tanden bleken

Zijn je tanden verkleurd? Op deze pagina lees je over de manieren om wittere tanden te krijgen, bijvoorbeeld door zelf te bleken of door je tanden te laten bleken met laser.

Tandvleescorrectie

Word je glimlach ontsierd door te veel (gummy smile), te weinig of teruggetrokken tandvlees? Een tandvleescorrectie kan uitkomst bieden.