Tanden bleken ervaringen

Op deze pagina vind je alle ervaringen met een behandeling voor witte tanden.

Lees en vergelijk ervaringen van anderen met hun eigen ingreep. Door ervaringen en voorbeelden te vergelijken weet je wat je eventueel te wachten staat en vind je de voor jou meest geschikte behandeling. Heb je zelf een behandeling voor witte tanden gehad? Deel je ervaringen en verdien een Bol.com tegoedbon!

 1. Wijze les

  Door op

  Helaas weinig tot geen verschil zichtbaar en daar waar de dienstverlening bij de behandeling zelf professioneel verliep, ging het mis bij een terugkoppeling toen ik aangaf ontevreden te zijn over het resultaat van de behandeling. De desbetreffende medewerkster gaf direct aan dat ik pas na twee weken kon bellen om een afspraak te maken en als zij vonden dat het resultaat wel goed was, zij niets voor mij kunnen betekenen. Zeker geen 130 euro waard (normaal 255 euro)!

  Mijn tip: Niet heengaan!

  Behandeld in Den Haag | Kosten: €129
 2. Mooi resultaat, echter van zeer korte duur

  Door op

  In juni 2016 ben ik naar een kliniek in Arnhem gegaan om mijn tanden te laten bleken. Ik mocht driemaal een sessie van een kwartier een bleekbehandeling ondergaan. Na twee sessies waren mijn tanden al zo wit, dat ik de derde behandeling later zou uitvoeren. Ik was super blij met het resultaat. Ik had acht tinten verschil gekregen. Om te voorkomen dat het resultaat snel minder werd, heb ik alleen maar water gedronken na de behandeling.
  De volgende dag keek ik weer in de spiegel en was het effect van de behandeling nauwelijks meer te zien. Ik wist dat het iets minder zou worden, maar dit... Nog een dag later had ik gewoon weer mijn oude kleur tanden terug.
  De mannen van de kliniek waren tijdens de behandeling waren erg enthousiast over mijn resultaat. Ik vraag mij af of zij toen al wisten dat het maar zo kort zou blijven. Ik heb de derde behandeling niet meer gedaan, omdat het voor mijn gevoel geen zin had.

  Mijn tip: Maak vooraf foto's, direct na de behandeling en na een aantal dagen weer als je de indruk hebt dat het resultaat fors minder wordt.

  Behandeld in Arnhem | Kosten: €79
 3. bleken van tanden nooit doen

  Door op

  Ik heb 2 jaar geleden mijn mooie maar iets vergeelde tanden gebleekt met een thuisset van de tandarts. Het resultaat was wel wit na 3 nachten slapen met een bitje. Maar ik vond het meteen al niet mooi. De glans is van mijn tanden af en het ziet er nep uit. Mijn eigen tanden waren veel mooier. Ik heb zo'n ontzettende spijt. Al die verhalen dat het niet schadelijk is voor je tanden en glazuur is allemaal onzin. Het is zeker wel schadelijk. Mijn tanden zijn scherper geworden en er braken stukjes af. Ook mijn tandarts ontkent dat dat van het bleken komt maar dat is niet waar. Ik voel het toch zelf. Ook zijn mijn tanden dof , glazig en grijsgeel geworden. Doe het alsjeblieft niet nooit nimmer als het niet echt echt echt heeeeel hard nodig is. Zo zonde van mijn mooie tanden. Ik hoop dat dit commentaar nu wel op de site wordt geplaatst.

  Mijn tip: BLEEK NOOIT JE MOOIE TANDEN

  Behandeld in thuis | Kosten: €350
 4. Tevreden met mijn witte tanden

  Door op

  2 maanden geleden ben ik hier geweest, vriendelijk personeel die alles goed verteld. Ik ben nogsteeds erg blij met mijn witte tanden, een aanrader!!

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €129
 5. Pijnlijk en geen resultaat

  Door op

  Aangezien ik graag wittere tanden wilde, ben ik naar een specialistische kliniek in Amsterdam gegaan. Nu ben ik geweest voor een VIP behandeling maar het heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd. De behandeling was met peroxide, dit op advies van de medewerkster, aangezien dit veel meer effect zou hebben. Het resultaat is dat ik geen verschil zie, maar wel al dagenlang met pijn in mijn tandhalzen rondloop. Ik heb normaal echt geen last van mijn tanden en weet dan ook zeker dat het met het tanden bleken te maken heeft.

  Mijn tip: Niet met peroxide laten bleken

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €160
 6. Eindelijk een mooie lach!

  Door op

  Ik heb gekozen voor de intensive behandeling. Alles werd goed uitgelegd, de minderheidsregering was lichtelijk oncomfortabel en aan het eind van de tweede twintig minuten kon ik niet wachten tot het eruit was. Eenmaal klaar zag het er super uit. Het mocht wat mij betreft wel een beetje witter maar het maakt niet zoveel uit. Ik kan eindelijk lippenstift op en voluit lachen zonder onzeker te zijn over mijn tanden! Zeker een aanrader voor een goede prijs!

  Mijn tip: Goed navragen wat je wel en niet mag eten en voor hoe lang, bij mij was er enige onduidelijkheid

  Behandeld in Arnhem | Kosten: €89
 7. Tanden bleken met pen

  Door op

  Ik lach graag op foto's, maar omdat ik wat gele tanden had vond ik het eind resultaat niet geweldig. Dus besloot ik om maar eens een whitening pen te halen. Gevonden op Internet. Ja het hielp, maar om echt je tanden langdurig mooi wit te houden raad ik dit wel af. M'n tanden werden er ook gevoelig van.

  Mijn tip: Laat het doen door een professional

  Behandeld in Thuis | Kosten: €30
 8. Eindelijk mijn hollywood lach

  Door op

  GEWELDIG!!!
  Ik heb twee weken geleden mijn tanden laten bleken en het is echt een aanrader ze zijn erg klantvriendelijk en hebben een goeie behandeling en een leuke sfeer (wel zo belangrijk) mijn tanden zijn zelf ongeveer 4 a 5 tinten lichter geworden ze geven in de kliniek duidelijke uitleg met wat er gaat gebeuren en wat je beter kan vermijdde na de behandeling. De prijs viel redelijk mee zelf heb ik trouwens de laser behandeling gedaan en ben super tevreden

  Mijn tip: Tanden poetsen voordat je naar de kliniek gaat

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €475
 9. Witte tanden

  Door op

  Vorige week mijn tanden gebleekt en heel erg blij met het resultaat! Ziet er heel mooi wit uit. Het persoonlijk was super vriendelijk. Zeker een aanrader

  Mijn tip: zeker doen!

  Behandeld in Rotterdam | Kosten: €215
 10. Tanden bleken ramp

  Door op

  Na goede revieuws over the white smile company vertrouwde ik het. Ik wou paar tinten lichter. Ik zag er proffesioneel uit. Tot dat ik klaar was met de behandeling. Het is een ramp mijn hele boven lip is zwart en verbrand. Ik heb wel lichtere tanden maar een zwarte lip erbij gekregen die nooit meer weg gaat. Het lijkt een snor!
  Nooit naar die oplichters gaan!

  Mijn tip: Niet gaan

  Behandeld in Arnhem | Kosten: €129

  Fotos

 11. Mijn tanden zijn nu stralend

  Door op

  Iedereen was vriendelijk en de behandeling verliep snel en makkelijk.

  Mijn tip: Wel goed je tanden blijven poetsen!

  Behandeld in rotterdam | Kosten: €2000
 12. Mooie wittere tanden

  Door op

  Vorige week in Arnhem mijn tanden laten bleken met de VIP behandeling. Ik ben er erg tevreden mee. Ze zijn een stuk witter geworden maar gelukkig niet nep wit! echt mooi natuurlijk.

  Mijn tip: zeker doen, vooral met de korting nu.

  Behandeld in Arnhem | Kosten: €215
 13. Tanden bleken

  Door op

  Ik heb vorige week maandag in Tilburg de vip behandeling met peroxide gedaan. Ik werd super vriendelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. Ook was het geheel pijnloos!
  Echter ben ik helemaal niet tevreden over het resultaat. Ik zie vrijwel geen verschil! Ik heb ook voor en na foto's genomen en daar is ook geen verschil op te zien!
  Ik baal ervan want de service was goed wil alleen graag zien dat mijn tanden echt witter zijn geworden maar dat is helaas niet zo.

  Mijn tip: Zoek goed uit waar je het doet..

  Behandeld in Tilburg | Kosten: €200
 14. tevreden over bleken van tanden

  Door op

  Ik heb mijn tanden een tijd lang met bleekpennen en tandpasta's geprobeert te bleken en dat hielp maar voor even. ik moest het echr bijhouden maar je zag wel dat zemn tanden er schoon uitzagen. toch besloot ik om mn tanden proffesioneel te laten bleken en dat was een goeie zet! Mn tanden zijn drie kwart jaar heel wit geweest maar daarna heb je wel een touch up nodig. het was t zeker waard! ik raad je pennen en gells af.

  Mijn tip: beter proffesioneel bleken dan in de weer met pennen en gells

  Behandeld in amsterdam | Kosten: €255
 15. Tanden bleken viel me erg mee!

  Door op

  Van de week mijn tanden voor het eerst laten bleken. Ik had de premium behandeling en ben heel tevreden met het resultaat. Het enige vervelende was het mond bitje, de rest deed helemaal geen pijn! Resultaat was goed, dus ik ga het zeker bijhouden vanaf nu.

  Behandeld in Den Haag | Kosten: €129
 16. tanden bleken

  Door op

  Ik ben normaal niet iemand die recensies op internet plaatst. Maar ik ben zo tevreden over mijn witte tanden, dat ik the white smile company toch graag een dikke pluim wil geven!
  Ik heb gekozen voor de intensive behandeling, ongeveer een ruime maand geleden.
  Ze zijn echt zo mooi wit geworden. Had alleen geen rekening gehouden met het eten. Ik mocht namelijk 2 uur niets eten na de behandeling.

  Mijn tip: goed eten van te voren, je mag daaran 2 uur niets eten

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €89
 17. glimlach

  Door op

  Vorige week ben ik bij the white smile company geweest in amsterdam voor een bleek behandeling. De praktijk zag er mooi uit en vriendelijk pesoneel. De behandeling duurde 40 minuten maar vond dat toch best lang duren omdat ik vervelende mondklem in me mond had. Het resultaat was echt super mooi. Ben er heel blij mee en kan mooi zo de feestdagen in met me mooie glimlach.

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €89
 18. tanden bleken

  Door op

  Ik ben in amsterdam geweest bij the white smile company. Ik durfde nooit me tanden te laten bleken omdat ik hoorde dat het slecht zou zijn voor je gebit. Een vriendin van mij had het wel laten doen en vertelde mij dat ze nu met een veilig product werken. Heb toen toch maar een afspraak gemaakt. Heb toen voor de behandeking gekozen van 2x 20 minuten.Het was een zit maar heb totaal nergens last van gehad. Het resultaat was echt mooi, wel een beetje vlekkerig maar dat was de volgende dag al helmaal weg. Ben blij dat ik toch ben gegaan. Zijn heel vriendelijk en de praktijk zag er proffecioneel uit. Echt een aanrader

  Mijn tip: goed eten van te voren, mocht na de behandeling alleen water drinken en pas na 2 uur weer wat eten.

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €89
 19. Thuis tanden bleken

  Door op

  Ik ben een positieve ervaring rijker met het thuis tanden bleken van beconfident. Deed geen pijn, kreeg ook geen gevoelige tanden en mijn tanden werden 3-4 tinten witter dan ze waren. Aanrader dus.

  Mijn tip: Een eigen bleekbitje

  Behandeld in Hoofddorp | Kosten: €39
 20. Als je echt wittere tanden wilt ga dan naar Hilversum

  Door op

  Professioneel, hygiƫnisch, zeer veilg, ze nemen echt de tijd voor je totdat je zelf ook tevreden bent over het resultaat en spierwitte tanden zoals ik ze nog nooit heb gezien dus deze tandenbleek kliniek is een echte aanrader. En je lacht nog meer daarna dus gewoon die stap nemen!!

  Mijn tip: Let goed op waar je je tanden laat bleken want ik

  Behandeld in Hilversm | Kosten: €199

Alle ervaringen zijn door IdealBody.nl voor zover mogelijk gecontroleerd op betrouwbaarheid. Totaal: 20 ervaringen

Ervaring toevoegen

Heb je een behandeling voor witte tanden gehad? Help anderen en deel je ervaring.

Ervaring toevoegen