Lichaamsvet kan zeer hardnekkig zijn en soms, zelfs na intensief diëten en sporten, maar blijven zitten. Een cosmetische ingreep om het vet te verwijderen kan dan uitkomst bieden.

Er zijn verschillende cosmetische methodes om vet te verwijderen. De bekendste is ongetwijfeld klassieke liposuctie, al maken nieuwere methodes als Bodytite en Ultrashape een opkomst.

Ingrepen & behandelingen

BodyTite

BodyTite is een liposuctie behandeling waarbij voorafgaand aan de behandeling radiogolven worden gebruikt om vet af te breken.

Cryolipolyse

Cryolipolyse (CoolSculpting) is een methode om lokaal vet te verminderen met behulp van kou. Het bevriezen van vet kan uitkomst bieden voor hardnekkig vet.

Lipoedeem behandeling

Lipoedeem is een vervelende aandoening die zorgt voor dikke benen, billen en/of armen. Lipoedeem kan vaak goed behandeld worden d.m.v. liposuctie.

Lipofilling

Met lipofilling - het verplaatsen en inspuiten van eigen vet - kan volume worden toegevoegd aan het gezicht, de borsten en de billen.

Lipolyse

Lipolyse is een methode om lokale vetophopingen dmv injecties op te laten lossen. Lipolyse is zeer geschikt voor het verwijderen van de onderkin of vet op de buik of dijen.

Liposuctie & Liposculptuur

Liposuctie en liposculptuur zijn methodes om plaatselijk vet te verwijderen. Op IdealBody.nl lees je over de mogelijkheden en risico's van deze behandeling.

Liposuctie Benen

Liposuctie van de bovenbenen en dijen is een zeer geschikte ingreep voor mensen die een normaal gewicht hebben, maar zich storen aan vetpockets op hun dijen, benen en bovenbenen.

Liposuctie Billen

Vind je je billen te dik? Soms kan het heel moeilijk zijn om plaatselijk overtollig vet door diëten te verliezen. Liposuctie kan dan een oplossing zijn.

Liposuctie Buik

Liposuctie van de buik is de ideale behandeling om buikvet te verwijderen. Overzicht van de ingreep, kosten, risico's en ervaringen van anderen.

Liposuctie Heupen

Met een liposuctie behandeling kan hardnekkig vet op de heupen (zogenoemde lovehandles) worden verwijderd. Op deze pagina lees je hoe de behandeling er uit ziet.

Liposuctie met laser

Een lipo laser, of laser assisted liposuctie, is een liposuctie behandeling met behulp van een laser. Deze ingreep kan een goed alternatief zijn voor een klassieke liposuctie behandeling.