Lichaamsvet kan zeer hardnekkig zijn en soms, zelfs na intensief diëten en sporten, maar blijven zitten. Een cosmetische ingreep om het vet te verwijderen kan dan uitkomst bieden.

Er zijn verschillende cosmetische methodes om vet te verwijderen. De bekendste is ongetwijfeld het wegzuigen van vet (liposuctie), al maken nieuwere methodes als het wegvriezen (cryolipolyse) van vet of met laser verwijderen van vet (SculpSure), een snelle opkomst.

Ingrepen & behandelingen

BodyTite

BodyTite is een speciaal handstuk dat voor liposuctie gebruikt kan worden. De behandeling heeft een huidverstrakkend effect. Lees alles wat je moet weten.

Cryolipolyse

Met cryolipolyse (CoolSculpting) wordt hardnekkig vet bevroren waardoor het voorgoed verdwijnt. Lees alles over de ingreep, het herstel, de risico's en de kosten.

Lipoedeem behandeling

Lipoedeem is een vervelende aandoening die zorgt voor dikke benen, billen en/of armen. Lipoedeem kan vaak goed behandeld worden d.m.v. liposuctie.

Lipofilling

Met lipofilling - het inspuiten van eigen vet - kan volume worden hersteld in het gezicht, de borsten en de billen. Vergelijk ervaringen, prijzen en klinieken.

Liposuctie & Liposculptuur

Overweeg je liposculptuur (liposuctie)? Op IdealBody.nl lees je alles over de mogelijkheden, het herstel en de risico's. En vergelijk je klinieken en kosten.

Liposuctie Benen

Overweeg je liposuctie van de benen bijv. je kuiten, bovenbenen, knieƫn of dijen? Lees over de ingreep en bekijk foto's en ervaringen van anderen.

Liposuctie Billen

Vind je je billen te dik? Liposuctie kan een oplossing zijn. Vergelijk kosten en klinieken, lees over de operatie & risico's en bekijk voor- en nafoto's.

Liposuctie Buik

Liposuctie van de buik is de ideale behandeling om buikvet te verwijderen. Overzicht van de ingreep (met foto's), kosten, risico's en de ervaringen van anderen.

Liposuctie Heupen

Met een liposuctie kan hardnekkig vet op de heupen (lovehandles) en taille worden verwijderd. Lees over de ingreep, het herstel en vergelijk de kosten.

Liposuctie met laser

Een lipo laser, of laser assisted liposuctie, is een liposuctie behandeling met behulp van een laser. Lees alles over de ingreep en vergelijk kosten en klinieken.

SculpSure Lipolyse

Lipolyse is een methode om lokale vetophopingen op te laten lossen, bijvoorbeeld met laser (SculpSure) of injecties. Veel info & een overzicht van klinieken en prijzen.