Bijgewerkt: |

Prijzen en klinieken cryolipolyse. Wat kost een cryolipolyse-behandeling?

Cryolipolyse - ook wel CoolSculpting genoemd - is in korte tijd erg populair geworden. Steeds meer klinieken bieden de behandeling aan, waardoor het ook steeds interessanter wordt om prijzen te vergelijken.

Op deze pagina kun je de prijzen vergelijken van alle gespecialiseerde klinieken die cryolipolyse aanbieden.

Een goede keuze maken

De populariteit van cryolipolyse heeft er voor gezorgd dat er behoorlijk wat aanbieders zijn die beweren je vet te kunnen laten verdwijnen door bevriezing.

Er zijn niet alleen veel aanbieders, ook zijn er steeds meer apparaten op de markt waarmee cryolipolyse kan worden uitgevoerd. Dit kan het lastig maken om een keuze te maken.

Op IdealBody.nl willen we je helpen een goede keuze te maken. Wij geloven dat het belangrijk is dat een cryolipolyse-behandeling door een gespecialiseerde behandelaar wordt uitgevoerd. Wij indexeren daarom alleen klinieken en geen schoonheidssalons.

Ook is het belangrijk goed te kijken naar de apparatuur die klinieken gebruiken voor de cryolipolyse-behandeling. De apparaten zijn namelijk zeker niet allemaal even effectief en veilig.

FDA goedgekeurde apparatuur

In Amerika is men een stuk strenger dan in Europa wanneer het gaat om het toelaten van medische apparatuur. De Amerikaanse FDA is de instelling die medische apparaten test. Voor dat een apparaat het label 'FDA-approved' krijgt moet het apparaat eerst uitgebreid wetenschappelijk onderzocht worden. Een FDA goedkeuring zegt daarom veel over de werkzaamheid en veiligheid van medische apparatuur.

Cryolipolyse prijzen vergelijken

Hieronder vind je de prijzen voor een cryolipolyse-behandeling. Een cryolipolyse-behandeling is per definitie persoonlijk en veel klinieken hanteren daarom een richtprijs of een ‘vanaf-prijs’. De definitieve prijs wordt vastgesteld tijdens een eerste consult. Vraag tijdens het consult ook altijd naar eventuele bijkomende kosten.

Klik op de naam van de kliniek om de website te bezoeken of maak een een vrijblijvende consultafspraak via de afspraak-knop. Je kunt met meerdere klinieken contact opnemen.

Laatst gewijzigd: |

Vergoeding door de verzekering

In de meeste gevallen vergoeden verzekeraars een cryolipolyse-behandeling niet. Het is wel verstandig om dit nog even na te vragen bij je eigen zorgverzekeraar.