Lipofilling ervaringen

Op deze pagina vind je alle ervaringen met een lipofilling-behandeling.

Lees en vergelijk ervaringen van anderen met hun eigen ingreep. Door ervaringen en voorbeelden te vergelijken weet je wat je eventueel te wachten staat en vind je de voor jou meest geschikte behandeling. Heb je zelf een lipofilling-behandeling gehad? Deel je ervaringen en verdien een Bol.com tegoedbon!

 1. Na 48 uur al happy met nieuwe boven lip

  Door op

  Had de mond van een oude vrouw. Optie lipo transfer en liplift.
  Foto's van voor en 48 uur na ingreep.
  Nu al helemaal happy

  Behandeld in Eindhoven | Kosten: €3400

  Fotos

 2. Niet doen!

  Door op

  Ik heb 2 jaar geleden een lipofilling van de borsten (en ook 2 kuilen op de bil) laten doen. Er is vrijwel niets van over, behalve afschuwelijk lelijke benen.

  Pas op met de voor en na foto's op websites!
  De "na" foto's zijn van een paar maanden later. Maar de borsten verdwijnen gewoon weer! Na 2 jaar is er vrijwel niets van over, behalve de meest afschuwelijke kuilen op mijn benen en op mijn buik en heupen. Je ziet zo waar de "stofzuiger" mijn lichaamsvet weggehaald heeft.
  Op de website had men het over liposculptuur. Alsof je het lichaam kon sculpturen. Van te voren gevraagd of er littekens of kuilen te zien zouden zijn. Er werd mij VERZEKERD dat dit niet het geval was. Dit heb ik op schrift.
  Het ergste vind ik nog dat ik bij het eerste consult aangegeven had, dat ik niets bij mijn heupen en buik weggehaald wilde hebben, maar meer bij de knie. Maar waar is het weggehaald? Juist, bij mijn buik en heupen en waar is het blijven zitten? Juist ja, boven mijn knieën. Dus ik heb hele rare rechte benen gekregen (de ronding van heupen is weg, mijn bovenbenen aan de bovenkant smal en boven de knie dikker). En ook nog heel ongelijkmatig. Heuvels en dalen. Werkelijk erg.
  Ik heb een klacht geschreven. Er zijn wat gaten gevuld, maar het blijft daar natuurlijk net zo min zitten als op de borsten of de billen. Dus de kuilen zijn weer terug. En mijn geld is natuurlijk weg.

  Behandeld in Den Haag | Kosten: €6200
 3. Ik ga voor een tweede keer!

  Door op

  Ik heb een paar weken geleden lipofilling van de borsten laten doen door dr. Frank Niessen en ben zeer tevreden met het resultaat. Ik heb itt die andere dame die naar dr. Stevens ging, bijna geen littekens. Maar 3 aan iedere been! Ik ga over een paar maanden terug voor een tweede keer. Kan haast niet wachten!!!

  Behandeld in Amsterdam | Kosten: €3650
 4. Mixed feelings na lipofilling borsten

  Door op

  Ik heb in juli 2013 een lipofilling borsten laten uitvoeren in Den Haag.

  Ik ben helaas nog steeds erg teleurgesteld door de slechte voorlichting over deze toch ingrijpende behandeling.

  Er was mij voor de operatie beloofd/gezegd dat het minuscuul kleine littekens zouden worden op de plaatsen waar het vet zou worden weggenomen. Echter niets is minder waar. Ik heb maar liefst 15 'gaten' in mijn benen, buik en heupen waar vet is weggehaald. Na de operatie schrok ik ontzettend want toen ik uit bed stapte stroomde het bloed/vocht langs mijn benen. Ik stond daadwerkelijk in een plasje! Dit hadden zij echt moeten aangeven van te voren want ik viel door de schrik flauw. De verpleegkundige liep toen gewoon weg omdat ze iemand anders moest helpen. Of mijn vriend mij maar even wilde helpen. Ik vond dit echt niet kunnen!

  De 'gaatjes' bleven lang open. Daarnaast heb ik tot een halfjaar erna zo'n last van mijn benen gehad dat mijn vriend niet eens zijn hand erop kon leggen. Dit was ook niet aangegeven en heb ik als zeer naar ervaren. We zijn inmiddels 7 maanden verder en de gaatjes zijn nog steeds zeer goed zichtbaar. Zelfs door panty's heen (die ik dus ook niet meer gedragen heb na de operatie). Laat je dus niet wijs maken dat een lipofilling aanzienlijk minder litteken oplevert als het inbrengen van een prothese. Je hele lijf zit onder met een lipofilling en zoals het ernaar uitziet gaat dat voorlopig nog niet weg. Toen ik dit tijdens een controle consult aangaf kreeg ik een recept mee van een zalfje. Bij de apotheek aangekomen bleek dat ik dit nog zelf moest betalen ook! Belachelijk. Een BH kreeg ik trouwens ook niet aangemeten na de operatie terwijl mij dit van te voren wel was beloofd. Hier ontstond na de operatie een hele discussie over terwijl ik dacht? Dokter Stevens, wil je nu tevreden patiënten of gaat het je daadwerkelijk puur om het geld? Het antwoordt lijkt mij meer dan duidelijk.

  Als ik nu terugkijk vind ik het het geld niet waard. Ik heb 6500 euro moeten betalen wat ik gezien de andere bedragen op websites belachelijk hoog vind. Voor de 6500 krijg je geen 'goede' litteken crème en geen sport BH zoals beloofd. Je krijgt hier wel een stuk of 15 littekens voor :).

  Dus dames, denk aub goed na voordat je aan je lijf laat sleutelen!

  Behandeld in Den Haag | Kosten: €6500

Alle ervaringen zijn door IdealBody.nl voor zover mogelijk gecontroleerd op betrouwbaarheid. Totaal: 4 ervaringen

Ervaring toevoegen

Heb je een lipofilling-behandeling gehad? Help anderen en deel je ervaring.

Ervaring toevoegen