Bijgewerkt: | Ola Kareem

The Big Booty trend – 3 makkelijke tips voor dikkere billen

Er is een big booty trend gaande over de hele wereld. In Afrika en Brazilië was het altijd al populair om een grote kont te hebben. Nu lijkt dit te zijn overgewaaid naar het Westen. Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Nicki Minaj worden verafgood om hun prominente bilpartijen. Dus verschijnen er veel artikelen over hoe jij ook zo’n kont kan krijgen, met behulp van squats bijvoorbeeld. Dit artikel gaat ook over tips voor een dikke kont, maar dan op een leuke manier, met niet al te veel moeite.

Jennifer Lopez - Booty ft. Iggy Azalea

Vroeger was ik altijd een heel dun meisje en mijn booty was laten we zeggen, nog niet echt aanwezig. Mijn vriendinnen die wat ‘welgevormder’ waren plaagden me er soms mee. Dat vond ik lichtelijk irritant.

Maar wat ik toen nog niet wist, was dat mijn bootylicious bips gewoon wat meer tijd nodig had om zich te ontwikkelen! En dat ging helemaal vanzelf, zonder dat ik er bewust mee bezig was. Ik geloof dat je met deze tips zonder veel moeite ook een dikkere, rondere bilpartij krijgt.

Big Booty stap 1: Iets meer of juist iets minder eten

Nicki Minaj – Anaconda

De vraag is of jij meer of minder moet eten om een mooie ronde booty te krijgen, die goed in verhouding is met de rest van je lichaam. Het hangt allemaal af van jouw lichaamstype. Ik ben bijvoorbeeld iemand die eerder vet opslaat aan de onderkant van mijn lijf. Dus bij mijn heupen,benen en billen. Bij jou ook? Dan zeg ik, je mag voortaan best wat vaker een toetje eten. Wat meer aankomen zal jouw billen nog wat mooier uit de verf laten komen.

Ben jij juist iemand die veel vet opslaat bij je bovenlijf? Dus bij je armen, rug en buik; dan zou ik zeggen, laat het toetje wat vaker staan. Want hoe meer jij eet, hoe eerder je aan de bovenkant van je lijf aankomt, waardoor je kont kleiner gaat lijken.

Big Booty stap 2: Doe één van deze leuke sporten

Omdat je niet iedere keer saai voor de spiegel squats wil doen; kies een sport waarbij je indirect en ongemerkt vaak in de ‘squathouding’ gaat. De volgende sporten zorgen voor strakke en mooi gevormde benen en billen en het is nog leuk om te doen ook: rennen, zwemmen, fietsen, skiën, volleyballen, hockeyen, voetballen en dansen. Persoonlijk ben ik gek van dansen en ik merk dat dat bij mij echt veel goeds doet.

Big Booty stap 3: Laat je billen regelmatig masseren

Major Lazer – Bubble butt

Voor deze tip moet je je preutsheid een beetje opzij schuiven. Laat regelmatig naast je rug ook je billen masseren bij een masseur als je dat aandurft. Of geef deze vervelende taak aan je vriend, als je die hebt. Die zal het vast wel voor je over hebben! Mocht een masseur of partner geen optie zijn, dan kun je het altijd nog zelf doen.

Smeer wat verzorgende olie op je billen en masseer ze met ronddraaiende bewegingen, worden ze nog zacht van ook. En dit is waarom je je billen moet laten masseren: massages zorgen voor een betere doorbloeding van de huid en dat maakt je huid strakker. Wat dat betekent voor jouw billen: je krijgt een mini buttlift en rekent meteen af met eventueel aanwezige cellulitus.

Een bilvergroting

Ben je bang dat je met bovenstaande tips niet voldoende effect zult zien? Dan kun je altijd nog een bilvergroting overwegen. Er zijn verschillende manieren om billen te laten vergroten. Zo kunnen er net als bij borsten ook in de billen implantaten geplaatst worden. Maar ook kunnen je billen vergroot worden met eigen lichaamsvet, de zogenaamde Brazilian Buttlift.

Wil je meer weten over de bilvergroting? Lees dan onze uitgebreide pagina, met onder andere informatie over de behandeling en de kosten.

Ik ben er heilig van overtuigd dat deze tips bij mij hebben geholpen en ik hoop dat ze bij jou ook gaan helpen. Krijg jij al vaak complimenten over je billen en heb je tips die ik nog niet heb genoemd? Deel ze met me door te reageren onder aan dit artikel.