Over IdealBody.nl

Een cosmetische of plastische ingreep laat je niet zomaar uitvoeren. Het is slim om je van te voren in te lezen over de mogelijkheden, behandelingen, klinieken, risico's en specialisten. En wat moet je de specialist vragen? Op IdealBody.nl vind je de belangrijkste informatie over de meest voorkomende behandelingen. Zo maak je goed geïnformeerd je beslissing.

IdealBody.nl is een actueel en kritisch platform voor plastische en cosmetische ingrepen. IdealBody is een onafhankelijk initatief. Wij zijn geen kliniek en voeren zelf geen behandelingen uit. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg geschreven door artsen, geneeskunde studenten, schoonheidsspecialisten en plastisch chirurgen.

Doel van de site

Ons doel is om jou als potentiële klant van een cosmetische kliniek, behandelaar of salon zo volledig mogelijk te informeren over plastische en cosmetische ingrepen. Dit doen we door je te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Onder andere door het delen van:

  • Objectieve, onafhankelijke en eerlijke informatie over de ingreep en het te verwachten resultaat.
  • Overzichten met klinieken en prijzen voor alle populaire behandelingen.
  • Het verzamelen van ervaringen met cosmetische ingrepen van anderen. Is de ingreep het waard?
  • Antwoorden op veelgestelde vragen per ingreep
  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van plastische en cosmetische chirurgie

De informatie op deze website wordt in begrijpelijke taal geschreven, waar mogelijk op basis van wetenschappelijke inzichten, in overleg met artsen, chirurgen, schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Wij staan open voor aanvullingen en feedback. Je kunt per e-mail contact opnemen via vragen@idealbody.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter of Google+.

Team

De redactie van IdealBody.nl wordt aangestuurd door:

Benne Holwerda
Benne Holwerda studeerde geneeskunde (Bsc.) aan het Universitair Medisch Centrum Groningen en Public Health (Msc.) aan de Maastricht University. Benne schrijft over diverse onderwerpen, waaronder wetenschappelijke onderzoeken, de nieuwste behandelmethodes en de laatste trends.

Jan Nico van Oosten
Jan Nico is initiator en mede-oprichter van verschillende online concepten. Bij IdealBody.nl is Jan Nico onder meer verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling en -optimalisatie. Samen met een team van programmeurs zorgt hij er voor dat deze website goed blijft werken.

Carlijn Biesemaat
Carlijn is beautyjournalist en aangesloten bij BeautypersNL, de Vereniging van Cosmeticajournalisten. Een BeautypersNL-lidmaatschap wordt door de cosmetica-industrie beschouwd als een kwaliteitskeurmerk. Voor IdealBody.nl schrijft Carlijn over uiteenlopende verzorgings- en beautyonderwerpen.

Edwina Martin
Edwina Martin is schoonheidsspecialist en huidexpert. Edwina heeft gewerkt bij diverse huidklinieken en is tevens oprichter van Blush Skin Clinic. Bij IdealBody.nl houdt Edwina zich veelal bezig met de huid-gerelateerde behandelingen.

Enrico van der Vlist-Kip
Enrico is bij IdealBody.nl verantwoordelijk voor de sales en het onderhouden van de contacten met de bij ons aangesloten klinieken. Enrico heeft ruime ervaring in het geven van advies aan klinieken over het verbeteren van hun marketingmiddelen.

Contact

Heb je een vraag of wil je contact met ons opnemen? We zijn te bereiken via vragen@idealbody.nl.

Wij zijn geen kliniek. Voor vragen over ingrepen en behandelingen verwijzen wij je naar de kliniek(en) die deze behandelingen uitvoeren.

Redactie

Postadres (Geen bezoekadres)
IdealBody.nl
Herestraat 106
9711 LM, Groningen

Telefoon:
050 808 0412

E-mail:
vragen@idealbody.nl

Twitter
https://twitter.com/idealbodyNL

Facebook
https://facebook.com/idealbodyNL

IdealBody.nl is een handelsnaam van Healthcare Online B.V., ingeschreven onder Kvk nummer 60277416.

Adverteren

Door een advertentie te plaatsen op IdealBody.nl kunt u elke maand tienduizenden potentiƫle klanten bereiken op het kritische moment waarop zij besluiten een behandeling te ondergaan. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op onze pagina adverteren.